posjedovao sam obe navedene grafike obe su vrhunski kvalitet izrade i sam vrh ponude sto se tice gtx 1060 modela ali meni je licno draziPozdrav,
Ocu da unapredim svoj racunar, e sad dvoumim se izmedju asus strix i msi gaming x. Ne znam koja od ove dve je bolja?
Hvala.
Do okotbra je verzija od 3gb imala da se nadje za nekih 200e u emmiu, uzeo je tada moj drug70 crvendaća! Samo (skoro) dva puta više nego što su koštale kad su se pojavile!
Sjajno!!!
Sto je aposlutna glupost na karticu ove snage stavljati tri ventilatora. I svako ko kupuje karticu po izgledu a ne po funkcionalnosti i performasama je cista glupost i bacanje para u vetar, jer estetika je jedno a funkcionalnost je sasvim nesto drugo.posjedovao sam obe navedene grafike obe su vrhunski kvalitet izrade i sam vrh ponude sto se tice gtx 1060 modela ali meni je licno drazi
Asus Strix GTX 1060 6gb jer posjeduje 3 venta za razliku od msi . kod te dvije grafike su minimalne razlike tako da tu komotno mozes reci da izgled presudjuje .to je moje misljenje ali svako svoje zna
dragane p ja sam vec s tobom imao par konflikta zbog tvoje nabedjenosti i nadobudnosti pa ti ubuduce necu odgovarati na tvoje smaranje .naravno da ne biram opremu po izgledu ali te dvije grafike su toliko slicne da se bukvalno tako mogu birati ali ti ne pises zbog toga nego zbog animoziteta prema meni pa ako zelis nastaviti raspravu ucini to na PP A NE DA SE KAO ZVAKA LIJEPIS CIM VIDIS NEKI MOJ KOMENTAR .HVALASto je aposlutna glupost na karticu ove snage stavljati tri ventilatora. I svako ko kupuje karticu po izgledu a ne po funkcionalnosti i performasama je cista glupost i bacanje para u vetar, jer estetika je jedno a funkcionalnost je sasvim nesto drugo.
Jer ti kada karticu ubodes u racunar ona se apsolutno ne vidi koja je tako da moze da bude i najruznija ako treba ali ako ima hladjen cip kako treba naponsku sekciju i vram onda je ta kartica aposlutni pobednik, jos kada na to dodas dva ventlatora koji su veci od ta tri ventilatora a imaju bolju ucinkovitost nego ta tri onda je svaka dalja rasprava suvisna.
Uzmi jeftiniju i uzivaj. 2 venta ili 3 isti k....Pozdrav,
Ocu da unapredim svoj racunar, e sad dvoumim se izmedju asus strix i msi gaming x. Ne znam koja od ove dve je bolja?
Hvala.
Prvo vec su ti drugi rekli a i ja sam ti reko da si drzak i bezobrazan a sada vidim i da si nepismen.dragane p ja sam vec s tobom imao par konflikta zbog tvoje nabedjenosti i nadobudnosti pa ti ubuduce necu odgovarati na tvoje smaranje .naravno da ne biram opremu po izgledu ali te dvije grafike su toliko slicne da se bukvalno tako mogu birati ali ti ne pises zbog toga nego zbog animoziteta prema meni pa ako zelis nastaviti raspravu ucini to na PP A NE DA SE KAO ZVAKA LIJEPIS CIM VIDIS NEKI MOJ KOMENTAR .HVALA
skroz si u pravu .sanse za naci ih po povoljnoj cijeni su ravne 0 .eto ja sam svoju MSI Gaming X prodao liku za 440 eura jos me smarao da prodam sta vise reciMSI Gaming X je nesto tisa kartica. Koju god da uzmes neces se pokajati. Jedini je problem cena koja je trenutno skroz nerealna. Racunaj da neces moci da ih nadjes ispod 500-550 evra i to kad ih budes nasao na stanju.
ako sta trebas samo u PP .Prvo vec su ti drugi rekli a i ja sam ti reko da si drzak i bezobrazan a sada vidim i da si nepismen.
Te neke tvoje upadice i kada ti neko skrene paznju da si preterao ti odmah neke ulicne fore izvodis e kralju i slicne fore sa smajlicima a ustavi si jako arogantan i bezobrazan a kao sto smo zakljucili si i nepismen a da o poznavanju materija racunarskih delova za tebe sam doktor nauka. I da ne bude da sam neki klinac stariji sam od tebe ne puno godinu dana ali dovoljno da znam puno vise nego sto ti mislis da znam.
I trece ne pisi velikim slovima jel se to u internet kulturi smatra deranjem a ovde nemas potrebe da se deres i da nesto nagasavas procitao bih svakako poruku i bez toga.
I cetvrto, samo sam napisao poruku posto je ocigledno da se neki ljudi vezuju za firmu, marku ili vec koji je to fazon i onda drugi koji tek treba da kupuju hardver se vode tom logikom jer su mnogi ostaceni prema nekom proizvodjacu. A tim ljudima nije potreban ni asus strix ni msi gaming x jer je to bacanje para u ovom trenutku kada su cene aposlutno na ivici pucanja po svim mogucim savovima, jer da pratis cene kao sto ne pratis sada da bi covek uzeo asus strix ili msi gaming x mora ce da blebne puno vise neko za neku malo manje kvalitetniju kartu a u generlnom radu i svakodnevno upotrebi mu nije potrebno da plati 100 ili 150 evra sada vise za neku karticu samo zbog imena i rudara zbog kojih je cena udarila nebu pod oblake.
A ti sada opet uzmi pa napisi da u dugackim postovima krijem vredjanja a ti ako si lenj da citas veruj mi moderatori nisu pa ce videti da li sam ti sada kao i proslu put vredjao gde sam reko da koristis seljacke fore a to nije bilo striknto receno da si ti seljak.
I znas meni cak bilo draze da mi neko kaze da sam seljak jer od seljak imas i neke koristi ali od budala i kretena nema veruj mi. A ti sada svati ovo kako hoces.
Je l' se ovo mozda odnosi na mene? Ne shvatam u cemu je problem uopste, treba da shvatis da mi svi nemamo isto misljenje kao ti. Nema dosta ljudi isto misljenje kao ja pa ih ne napusavam po forumu i vredjam. Pisem ovo jer se vrv odnosio komentar na meneOk razumem ja da pojedini ovde bi dali sve u zivotu da imaju apsolutno sve od asusa i da im je asus generlani sponzor zivota ali ljudi svatite nemam nista protiv njih ali jel vam jasno da vi time sto nekoem preporucujute nesto sto je drasticno skuplje samo zbog asus nalepnice ili znaka a ne
nema veze s tobom.nikog ja ne napusavam ali onaj lik se stvarno vise popeo na vrh glave .Je l' se ovo mozda odnosi na mene? Ne shvatam u cemu je problem uopste, treba da shvatis da mi svi nemamo isto misljenje kao ti. Nema dosta ljudi isto misljenje kao ja pa ih ne napusavam po forumu i vredjam. Pisem ovo jer se vrv odnosio komentar na mene
Ne odnosi se na nikoga, nego generalno.Je l' se ovo mozda odnosi na mene? Ne shvatam u cemu je problem uopste, treba da shvatis da mi svi nemamo isto misljenje kao ti. Nema dosta ljudi isto misljenje kao ja pa ih ne napusavam po forumu i vredjam. Pisem ovo jer se vrv odnosio komentar na mene
Nauci se osnovnoj kultiri pa te nece niko napadati, nego se ti sasvima ubedjuejs i kada na kraju vidis onda ko kuce koje dobije batina sa drugim kucetom pa pobegne podvijenog repa i cvileci tako i ti pocinjes nesto unaokolo da uvijas pricu kao ovo ono.nema veze s tobom.nikog ja ne napusavam ali onaj lik se stvarno vise popeo na vrh glave .