Proday
PCAXE Addicted
- Učlanjen(a)
- 01.04.2009.
- Poruka
- 2.827
- Rezultat reagovanja
- 114
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
Toshiba A500 1GH
CPU & cooler:
i5 430M
Motherboard:
Intel HM55
RAM:
2x4GB DDR3
VGA & cooler:
G-Force 330M
Display:
Samsung 32"
HDD:
SSD Crucial M4 512gb
Sound:
Integrated
Case:
Belo 16 inca
PSU:
Neko 220V
Optical drives:
Blue ray RW
Mice & keyboard:
Razer DeathAdder i MS4000
Internet:
Telekom Adsl 10/1
OS & Browser:
Windows 8 Ent x64
Other:
HTC Desire S
1. Asus sam kupio nov (ne open box ili refurbished) pre 3 nedelje (kraj Maja) u Americi u Mikro Centar radnji. Koristio za neki projekat tamo 5 dana, taman da se uverim u ispravnost svega plus jos par dana kod kuće sad dok sam bio na godišnjem. Sve radi, sve ispravno, ekran nema loših pixela niti probijanja osvetljenja (meni najbitnija stvar). Fiskalni račun kao dokaz o kupovini dostavljam, kao i za slučaj (nedaj bože) ostvarenja garancije.
O samom laptopu neću trošiti mnogo reči, nova tehnologija, extra brza i jaka, gotovo u rangu novih desktop mašina. Moram da napomenem da je na laptopu extra nanesen tečni metal, tako da laptop praktično minimalno radi thermal throtling baš kada se optereti na max (tipa cinebench r23 i to posle duže vremena, ne u roku od par sekundi kao svi predhodni koje sam imao).
Što se specifikacija tiče, ukratko:
Intel Core Ultra 9 275HX 24 Core Processor,
16" QHD IPS 240HZ mat ekran sa G-sync i Mux-Swich tehnologijom,
NVIDIA GeForce RTX 5070 Ti 12GB GDDR7,
32GB DDR5-5600 RAM (memorija može da se nadogradi, ima dva slota),
2TB Solid State Drive nvme 4.0 (nažalost), mada laptop ima dva slota koji podržavaju novi 5 standard,
Usb-C sa podrškom za novi Tunderbolt 5 ,
Skidanje donje maske bez šrafova, sve ide na klik,
Intel WiFi 7, Bt 5.4 kartica koja može da se nadogradi,
Numpad koji se pali/gasi na trackpadu,
Windows 11 Pro (platio sam nadogradnju),
Tastatura US.
Nemam kutiju
Cena: 2360 eura
2. Lenovo sam kupio takođe nov (ne open box ili refurbished) krajem Marta u Americi u BestBuy radnji. Kratko korišćen pretežno u poslovne svrhe plus probao par igara ali zbog nedostatka vremena (mala beba kod kuće) sve je ostalo na tom probao. Inače, sve radi, sve ispravno, prelep Mini-LED touch ekran, nema loših pixela niti probijanja osvetljenja (meni najbitnija stvar). Fiskalni račun kao dokaz o kupovini dostavljam, kao i za slučaj (nedaj bože) ostvarenja garancije.
Odličan i brz laptop na koji nema potrebe trošiti dodatne reči. Spreman za svaku vid primene, tipa posao, igranje, video produkcija ili sve od toga. Laptop prodajem pošto sam išao neplanski na put pa kupio još jedan. . . oba stavljam u oglase pa koji pre ode. Više o laptopu lako možete pronaći na youtube recenzijama (Just Josh, Notbookcheck, Tech Guy Beau. . . ).
Intel Core Ultra 9 185H Processor,
16" 3.2K Mini-LED ekran osetljiv na dodir,
NVIDIA GeForce RTX 4060,
32GB DDR5 ultra brze memorije, nažalost zelemljene (ne može da se proširi),
1TB Solid State Drive nvme 4.0 maksimalne brzine (doplata od 130e ukoliko želite da ostavim dodatnih 2Tb Samsung 990PRO koji je u njemu trenutno),
Usb-C sa podrškom za Tunderbolt 4,
WiFi 6, Bt 5.3, 5mpx odlična web kamera sa Windows Hello funkcijom, Ultra tanak i lagan (samo 2.1kg),
Tastatura US.
Nemam kutiju
Cena: 1830 eura
3. Slušalice Sony WH-1000XM4, prvi i jedini vlasnik, kupio u Mediamarktu u Nemačkoj pre par godina kada sam se vraćao za Srbiju. Crne boje, stanje ok, baterija odlična. Korišćene samo i isključivo u kancelariji za Teams sastanke. Full pakovanje.
Cena: 130 eura
NAPOMENA:
O samom laptopu neću trošiti mnogo reči, nova tehnologija, extra brza i jaka, gotovo u rangu novih desktop mašina. Moram da napomenem da je na laptopu extra nanesen tečni metal, tako da laptop praktično minimalno radi thermal throtling baš kada se optereti na max (tipa cinebench r23 i to posle duže vremena, ne u roku od par sekundi kao svi predhodni koje sam imao).
Intel Core Ultra 9 275HX 24 Core Processor,
16" QHD IPS 240HZ mat ekran sa G-sync i Mux-Swich tehnologijom,
NVIDIA GeForce RTX 5070 Ti 12GB GDDR7,
32GB DDR5-5600 RAM (memorija može da se nadogradi, ima dva slota),
2TB Solid State Drive nvme 4.0 (nažalost), mada laptop ima dva slota koji podržavaju novi 5 standard,
Usb-C sa podrškom za novi Tunderbolt 5 ,
Skidanje donje maske bez šrafova, sve ide na klik,
Intel WiFi 7, Bt 5.4 kartica koja može da se nadogradi,
Numpad koji se pali/gasi na trackpadu,
Tastatura US.
Nemam kutiju
Cena: 2360 eura
2. Lenovo sam kupio takođe nov (ne open box ili refurbished) krajem Marta u Americi u BestBuy radnji. Kratko korišćen pretežno u poslovne svrhe plus probao par igara ali zbog nedostatka vremena (mala beba kod kuće) sve je ostalo na tom probao. Inače, sve radi, sve ispravno, prelep Mini-LED touch ekran, nema loših pixela niti probijanja osvetljenja (meni najbitnija stvar). Fiskalni račun kao dokaz o kupovini dostavljam, kao i za slučaj (nedaj bože) ostvarenja garancije.
Odličan i brz laptop na koji nema potrebe trošiti dodatne reči. Spreman za svaku vid primene, tipa posao, igranje, video produkcija ili sve od toga. Laptop prodajem pošto sam išao neplanski na put pa kupio još jedan. . . oba stavljam u oglase pa koji pre ode. Više o laptopu lako možete pronaći na youtube recenzijama (Just Josh, Notbookcheck, Tech Guy Beau. . . ).
Intel Core Ultra 9 185H Processor,
16" 3.2K Mini-LED ekran osetljiv na dodir,
NVIDIA GeForce RTX 4060,
32GB DDR5 ultra brze memorije, nažalost zelemljene (ne može da se proširi),
1TB Solid State Drive nvme 4.0 maksimalne brzine (doplata od 130e ukoliko želite da ostavim dodatnih 2Tb Samsung 990PRO koji je u njemu trenutno),
Usb-C sa podrškom za Tunderbolt 4,
WiFi 6, Bt 5.3, 5mpx odlična web kamera sa Windows Hello funkcijom, Ultra tanak i lagan (samo 2.1kg),
Tastatura US.
Nemam kutiju
Cena: 1830 eura
3. Slušalice Sony WH-1000XM4, prvi i jedini vlasnik, kupio u Mediamarktu u Nemačkoj pre par godina kada sam se vraćao za Srbiju. Crne boje, stanje ok, baterija odlična. Korišćene samo i isključivo u kancelariji za Teams sastanke. Full pakovanje.
Cena: 130 eura
NAPOMENA:
- Ne šaljem, samo lično preuzimanje u Novom Sadu ili okolini; postoji mogućnost do Bg da donesem ako ste ozbiljan kupac.
- Laptop menjam JEDINO i ISKLJUČIVO za Asus Zephyrus G14 sa 5070Ti grafikom, eventualno Lenovo X1 Carbon 13 gen, a slušalice za noviji model (znači 5 ili 6) uz doplatu.
- Cene manje više fiksne (smanjivaću sam vremenom pa dok ne ode); sačuvajte i mene i sebe nepristojnih ponuda. Za stare članove, ljude koje lično znam i koji dolaze kod mene na adresu gde se dogovorimo, može simboličan popust.
Prilozi
-
322,8 KB Pregleda: 4
-
221,6 KB Pregleda: 5
-
288,2 KB Pregleda: 5
-
278,3 KB Pregleda: 5
-
355,2 KB Pregleda: 4
-