• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

ASUS je predstavio HD7970 DirectCU grafičku kartu

PCAXE_news

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
28.07.2009.
Poruka
5.836
Rezultat reagovanja
443
Moja konfiguracija

Kako su se na tržištu pojavile prve grafičke karte sa novim AMD „Tahiti“ 28nm GPU-om, tako je ASUS „spremno“ predstavio model oznake HD7970 DirectCU II TOP koji je fabrički overklokovan. Pomenuti model hlađen je ekskluzivnim DirectCU II hlađenjem koje poseduje čak 6 bakarnih cevi i dva velika ventilatora, zadužena za odnošenje toplote i kao novina smanjenje buke. ASUS-ova DIGI+ VRM 12-fazna tehnologija napajanja dolazi unapređena u vidu materijala izrađenog od specijalnih legura, čiji benefiti se ogledaju u uštedi energije, preciznosti, kao i daleko manjem zagrevanju. Pun potencijal ovog modela moguće je iskoristiti uz pomoć unapređenog „GPU Tweak“ softvera i uz pomoć „VGA Hotwire hardware overvolting“ tehnologije. Na sve to ovaj model je u mogućnosti je da obezbedi sliku na čak šest monitora koristeći AMD Eyefinity 6 tehnologiju.

Opširnije...

Godzilla

PCAXE Member
Učlanjen(a)
12.12.2010.
Poruka
745
Rezultat reagovanja
1
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
AMD Phenom II x4 965 @4ghz sa V6GT
Motherboard:
Gigabyte GA-890GPA-UD3H
RAM:
Exceleram Black Sark 2x2gb 1600mhz
VGA & cooler:
5750 1gb CrossFire (Sapphire i PowerColor)
Display:
Acer AL1916W
HDD:
Western Digital caviar blue 500gb
Case:
Xigmatek Utgard
PSU:
Chieftech CFT 650W
Optical drives:
Samsung 223C
E ovo je vec vrhunski kuler sa kojim je Asus ostalima objasnio gde lezi zeka.
Plus izgleda brutalno.
:wave:

MikiD

PCAXE Member
Učlanjen(a)
08.05.2009.
Poruka
411
Rezultat reagovanja
3
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Intel celeron G1820
Motherboard:
Asus H81M-K
RAM:
Patriot 2x4GB DDR3
VGA & cooler:
intel HD
Display:
ViewSonic VA2216w
HDD:
Samsung F3 500GB
Valjda su stavili hladnjake na naponskoj. Na 7950 ih nema, tako da nije bas vrhunsko hladjenje....

Rapture

PCAXE Member
Učlanjen(a)
05.11.2009.
Poruka
485
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
Ova ima hladnjak na naponskoj...

Vrh