• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

    DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

ASRock na Big Bang turniru

PCAXE_news

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
28.07.2009.
Poruka
5.793
Rezultat reagovanja
406
Moja konfiguracija


Kompanija ASRock je najavila da će u periodu od 15.04 do 19.04.2014. održati „BIG BANG Turnir“ pod svojim pokroviteljstvom. Turnir će se održati u Zagrebu u objektu „Arena Centar“.

ASRock će na ovom prestižnom gejming turniru imati svoj štand na kome će posetioci moći bolje da se upoznaju sa kvalitetom proizvoda ove kompanije, ali i da se upoznaju sa ASRock tehnologijama.

Na štandu će pored izloženih proizvoda biti izložena dva PC-a bazirana na ASRock komponentama, od kojih je jedan sad već više puta nagrađivani ASRock M8 računar. Oba računara će za korisnike biti “Free to play” tipa, jer samo tako se može u realnom radu osetiti šta to ASRock može da ponudi. Pored toga, posetioci turnira će konačno moći da se lično uvere zašto je ASRock M8 računar toliko hvaljen u gejmerskim krugovima i zašto je osvojio prestižne nagrade za dizajn, kao što su “iF product design” i “Chicago Good Design”.

Opširnije...
 
Vrh