Planiram da kupim ta dva dela pa me zanima da li podrzava 3000 jer na kutiji koliko vidim pise 2000Piše na njihovom sajtu da ne treba ako je već instaliran P3.90 ili noviji. Koji bios ti imaš instaliran?
Ako kupuješ u domaćoj prodavnici onda im samo kažeš da ti urade update za 3ću generaciju i to je toPlaniram da kupim ta dva dela pa me zanima da li podrzava 3000 jer na kutiji koliko vidim pise 2000
Vazi pitacu ih. Ako ne rade da li mogu sa 3000 procesorm da uradim update ili moram da imam 2000 posto ako ne podrzava 3000 i ne rade update u prodavniciAko kupuješ u domaćoj prodavnici onda im samo kažeš da ti urade update za 3ću generaciju i to je to
Hvala. I maticnu i procesor kupujem kod istog pordavca.U zadnjih godinu dana sam naručio 5 komada B450 ploča u našim radnjama - dva komada Gigabyte DS3H, 2 komada Gigabyte S2H i moju ASRock Steel Legend. Svaka je stigla sa BIOS-om za Ryzen 3000 seriju. Svakako možeš naglasiti za svaki slučaj da ti treba za Ryzen 3000 i odradiće oni update ako bude potrebno.
Da bi sam odradio update na ovoj ploči, moraš imati CPU koji trenutni BIOS podržava.
Sent from my Nokia 8.1 using Tapatalk
Nece oni kazu da zbog velike guzve sad ne sklapaju racunar. Sad sam ih pitao koju verziju ima pa cu videti kad odgovoreKo sklapa računar? Ako će on sklapati onda je to sve njegova briga.
od kupujem prodajem uzimam oni nabavljaju iz Madjarske tako da dajel to preko svercera uzimas? Ako je tako imas dobru i losu vest:
losa vest: boli njega uvo da updejtuje bios...
dobra vest: u Madjarskoj je obrt dovoljno velik da im ture odavno stizu sa poslednjim bios-em na plocama pa ce najverovatnije biti takva i tvoja ploca.