CountMike
PCAXE Apprentice
- Učlanjen(a)
- 05.11.2024.
- Poruka
- 38
- Rezultat reagovanja
- 65
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
Home brewed
CPU & cooler:
Ryzen R9 7900x + Arctic Liquid Freezer 360
Motherboard:
ASrock b650 pro RS
RAM:
DDR5, Kingston 6000MHz, CL32 2*16GB @ 5200MHz, Cl30
VGA & cooler:
Gigabyte Rx 660xt
Display:
3*27"
HDD:
1TB Kingston KC3000 PCIe 4.0 + 5*NVME različitihkapaciteta
Sound:
Onboard Realtek-
Case:
Raidmax
PSU:
Seasonic 750W
Internet:
4G
OS & Browser:
Windows 11 & Firefox
Posle Arctic Liquid Freezer II 360 sam instalirao Arctic Liquid Freezer III 360 kada sam sa AM4 5800x prešao na AM5 platformu. Radi odličan posao hladeći 7900x. Jednu stvar nikako da istražim i pronađem To je pumpa sa svoji ventilatorom za hlađemje VRM.a i okolime. Da li je promenjiva brzina i da li pokazuje broj obtraja, uopšt, zajedmo ili posebno taj fen.
prikačio sam radiator ventilatore posebno na CPU_Fan na ploči ali pumpa ne pokazuje obrtaje gde god i kako je prikačim. ne u BIOS-u i ne u bilo kojem software-u. Jednostavno je nema nigde ni na jednom od 7 PWM connectora. U manualu ne piše ništa.
Ako neko ima, molim da mi javi dali radi kod njega i kao je ceo AIO povezan. baš me kopka iako obično nameštam pumpe an punu brzinu na svim AIO.
prikačio sam radiator ventilatore posebno na CPU_Fan na ploči ali pumpa ne pokazuje obrtaje gde god i kako je prikačim. ne u BIOS-u i ne u bilo kojem software-u. Jednostavno je nema nigde ni na jednom od 7 PWM connectora. U manualu ne piše ništa.
Ako neko ima, molim da mi javi dali radi kod njega i kao je ceo AIO povezan. baš me kopka iako obično nameštam pumpe an punu brzinu na svim AIO.