• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Amd i verzija dlss

Lenfer93

PCAXE Apprentice
Učlanjen(a)
15.09.2020.
Poruka
27
Rezultat reagovanja
3
Moja konfiguracija
Gosposo jedno flupo pitanje. Da li amd serija 6 000 ima nesto svoje kao nvidia dlss. Ne razumem se tolko niti znam eng da bi guglao. Upoznao sam ray tr. I dlss. Pa da vidim sta amd nudi. Zeleo bi naravno kupiti amd pa da vidimo utiske

peja81

Moderator
Učlanjen(a)
08.05.2009.
Poruka
9.824
Rezultat reagovanja
2.336
Moja konfiguracija
Kao razvijaju neku alternativu preko Super Resolution ali neće to još a i pitanje je koliko će moći da se meri sa Dlss. U prevodu, ako hoćeš Dlss uzimaš Nv. A ako ti je bitnije da imaš čip određenog brenda nego funkcionalnost koju želiš to je nešto drugo.

Lenfer93

PCAXE Apprentice
Učlanjen(a)
15.09.2020.
Poruka
27
Rezultat reagovanja
3
Moja konfiguracija
A prpblem je sto se lomim. Jer ono hteo sam i nadao se da ce sve biti amd. Jer u planu je x570 i ryzen 5000 serija. Pa gledam da uklopim u fulu amd. Pogotovu radi smart te memorije. Ali jos nema nekih testova. Vidim da je prtva trka izmedju dve grafike. Cekamo partnerske pa da znamo na cemu smo. Sad kolko znaci taj dlss kad se ukljuci pogotovu sa ray tracingom e to je pitanje. I dal taj ray tr. stvarno potreban i do jaja da se primeti razlika s obzirom da za 50 posto skida fps. Mada za igre assasin creed ili shadow of tumb raider dal je bitan taj preveliki fps....

peja81

Moderator
Učlanjen(a)
08.05.2009.
Poruka
9.824
Rezultat reagovanja
2.336
Moja konfiguracija
Stičem utisak da je X570 postao neki modni trend, svi kao nešto "moraju" da imaju te ploče a realno većina tih osoba uopšte nema potrebe za njima ... Šta li bi bilo kada bi se Z490 tako tražile/preporučivale.

Vrh