Moras biti odredjeniji.Koj naslovi?Pozdrav,otvaram novu temu gde i treba da bude.
Alienwar aw2518hf uz rtx 2060 8gb super ventus?
Da li graficka moze da potera?
Nema te kartePodrazumeva se da ne može da gura sve igre na max ili blizu na 240Hz, mislim da nije bilo potrebe da to pišem.
Csgo ko bombona...fortnite nem pojmaCs go,fortnite i tako to
Hvala na odgovorima,je l se isplati ili da trazim jeftiniji?
ryzen 3600 jede tog 2700 u csgo a bogme i u drugim naslovimaMozda bih i to odradio
cpu je ryzen 7 2700
Tačno ćeš mene indirektno naterati da pređem sa tog LG-ja na AlienwareJedino sto za taj novac nema nijedan monitor koji moze da prismrdi Alienware monitoru. Ni po kvalitetu izrade a bogami ni po kvalitetu slike. Dizajn necu da komentarisem, nema potrebe.
144Hz vs 240Hz oseca se jedva razlika. Ima je, ne kazem da je nema. Input lag je dosta manji na 240Hz.
Uzmi bolji monitor jer to se mnogo redje menja nego li graficka kartica. Za CSGO i Fortnite ti i RTX2060S zavrsava posao u fullu.
Imao sam dva 144Hz monitora ASUS MG248Q i LG 24GM79G-B. ASUS imam i sad.
ASUS je najgori pa LG i ne mogu uopste da se porede sa Alienware po kvalitetu prikaza.
Treca stvar Alienware ima 24,5" dijagonalu koja se iako to zvuci cudno primecuje u odnosu na 24". Pogotovu sto ima jako tanke ivice.
Mislim da sam skontao na šta misliš, nema potrebe da se izvinjavašIzvini nisam znao da imas taj monitorTaj monitor sam kupio koristio mesec dana i sutnuo ga jer me nervirao odsjaj koji se javljao sa panela na kuciste gde se spaja sa panelom ako sam dovoljno jasan.
Kad covek kaze da ima bolji prikaz slike nego ASUS PG279Q koji kosta 800 evra i ima IPS panel ne moram nista da pricam dalje.
Ako se pitanje odnosilo na mene, mislim da je korisniji real estate sa 2 wide monitora, ovako bih morao prozore da delim na pola, nekako mi je prirodniji dual monitor setup.Mozda jedan ultrawide umesto dva wide modela?
Ajde smiri malo te prstice, ne trudi se da u svakoj temi budes najpametniji.Mnogo vise njih nego tebi![]()
Da, naveo sam kao primer ali sve zavisi od navika i potreba. Logicnije mi je zvucao jedan dobar ultrawide nego 2x 24".Ako se pitanje odnosilo na mene, mislim da je korisniji real estate sa 2 wide monitora, ovako bih morao prozore da delim na pola, nekako mi je prirodniji dual monitor setup.
Idealni setup bi imao neki ultrawide i 2 obična wide sa strane, dakle UW za main i 2 sa strane kao sekundarni displayevi. Problem je samo što sve to puno košta, a i ova moja grafička nije baš najnovijeg datuma, ne znam kako bi terala sve preko 2K rezolucije. Međutim to sve nije toliko hitno da se rešava, možda čak uzmem neki polovni od 24" za početak kao suplement ovom mom monitoru, pa kad se dođe do većih para, kompletan remont i uzimanje novih monitora (UW i 2 Wide).Ajde smiri malo te prstice, ne trudi se da u svakoj temi budes najpametniji.
Da, naveo sam kao primer ali sve zavisi od navika i potreba. Logicnije mi je zvucao jedan dobar ultrawide nego 2x 24".
Ma ja sam se ubacio sa dual monitor setupom, pa sam izazvao pometnju sasvim slučajno.Ljudi ne znam o kom dual setupu govorite ja sam odgovarao otvaraocu topika i ovom liku koji je pitao za ultrawide. Ne bitno... Verovatno je neko kog sam pod block pitao za dual setup pa nisam procitao o cemu se radi.