Kudjowan
PCAXE Apprentice
- Učlanjen(a)
- 30.01.2010.
- Poruka
- 81
- Rezultat reagovanja
- 0
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
amd dual core- 4200+
Motherboard:
M25GT4- SOG
RAM:
2 Gb, ddr2
VGA & cooler:
Palit 8800 gtx
Display:
Samsung SyncMaster B2230
HDD:
WD 500 Gb
Sound:
5. 1 genius 5050
Case:
CODEGEN BRIZA 6099 BLACK, light modding
PSU:
chieftec 650 w
Optical drives:
combo i dvd rw
Mice & keyboard:
genius gamer i neka A4 tastatura
Internet:
SBB
OS & Browser:
xp
Zdravo svima!
Ima li neko koju pametnu:
Unazad par dana se nesto zezam oko kompa. Ubacujem neke led kulere, prespajam zicke, bla, bla!
U jednom momentu, dva ogoljena konektora sa jednog venta su se dotakla i, naravno nastao kratak spoj i masina se ugasila.
Upali, srecom, radi sve.
Drugi put (kad sam tenkre) vec nije htelo lepo da se podigne sistem. Ne secam se sta sam radio, ali se podizao sporije, kad sam ipak upalio komp i podigao sistem.
Od tada je krenuo windows da me zeza. DUze mu treba da se upali, ugasi, baguje kod nekih osnovnih operacija i sta vec.
Najpre sam mislio da cu onim kraktim spojom da ostetim nesto od hardvera, najpre plocu.
I ne znam da li sam jer...
Uzeo sam da reinstaliram sistem i krenem ispocetka. Medjutim, NE PRIHVATA REINSTALACIJU!
Izbacuje sledece plave ekrane:
i jos neke, koje nisam nakacio trenutno, ali se nekako vrte oko ovoga.
Nekoliko sati pokusavam da renstaliram i onno, kao WTF!!!??!?
Odradio SVE potrebno za reinstalaciju, koju sam radio nebrojeno puta do sada i eto, nece.
A da! Ovo sto sam ovde je sa mog kompa. Dakle, windows ipak radi, da kazem ok, ali ne prihvata da se zameni!
Da li je mozda i virus...?
Da li neko ima nesto da mi kaze...???
Unapred hvala ljudi!
Ima li neko koju pametnu:
Unazad par dana se nesto zezam oko kompa. Ubacujem neke led kulere, prespajam zicke, bla, bla!
U jednom momentu, dva ogoljena konektora sa jednog venta su se dotakla i, naravno nastao kratak spoj i masina se ugasila.
Upali, srecom, radi sve.
Drugi put (kad sam tenkre) vec nije htelo lepo da se podigne sistem. Ne secam se sta sam radio, ali se podizao sporije, kad sam ipak upalio komp i podigao sistem.
Od tada je krenuo windows da me zeza. DUze mu treba da se upali, ugasi, baguje kod nekih osnovnih operacija i sta vec.
Najpre sam mislio da cu onim kraktim spojom da ostetim nesto od hardvera, najpre plocu.
I ne znam da li sam jer...
Uzeo sam da reinstaliram sistem i krenem ispocetka. Medjutim, NE PRIHVATA REINSTALACIJU!
Izbacuje sledece plave ekrane:
i jos neke, koje nisam nakacio trenutno, ali se nekako vrte oko ovoga.
Nekoliko sati pokusavam da renstaliram i onno, kao WTF!!!??!?
Odradio SVE potrebno za reinstalaciju, koju sam radio nebrojeno puta do sada i eto, nece.
A da! Ovo sto sam ovde je sa mog kompa. Dakle, windows ipak radi, da kazem ok, ali ne prihvata da se zameni!
Da li je mozda i virus...?
Da li neko ima nesto da mi kaze...???
Unapred hvala ljudi!