mdfkmita
PCAXE Member
- Učlanjen(a)
- 15.04.2012.
- Poruka
- 122
- Rezultat reagovanja
- 5
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Intel i7-6850k & Corsair H110i
Motherboard:
Asus Rampage V E10
RAM:
Trident Z 16GB @3200
VGA & cooler:
Asus 1080 Strix
Display:
PG279Q, Dell 2312UH
HDD:
Seagate Baracuda 3TB, Samsung 840
Sound:
SupremeFX
Case:
Cooler Master Cosmos II
PSU:
Corsair AX850 Gold
Mice & keyboard:
G502 Spectrum, SS 7G
Internet:
ADSL
OS & Browser:
Firefox
Other:
Asus G750JW
Pre svega, hteo bih da se zahvalim sekirasu micri, bez koga ovo ne bi bilo moguce ![Green1 :D :D](/forum/smilies/green1.gif)
Dakle, pazarih 'gaming' stolicu ovih dana, posto ceo dan provodim u sedecem polozaju na racunaru, pa rekoh da priustim sebi malo zadovoljstva![Smile :) :)](/forum/smilies/smile.gif)
Pakovanje je ok, nema debelog stiropora, nozice su navucene u bubble wrap, ostalo je prekriveno folijom. Uputstvo je jednostavno, ima 15-ak koraka i brzo se prati.
Stolica. Jedino sto mi se ne svidja na stolici je plastika koja stiti mehanizam za obaranje naslona (mada nije toliko upadljiv), tako da su tu mogli da poboljsaju stvari. Stolica je presvucena, da dodir se cini neznom kozom, tako da se vrlo lako moze ostetiti o neki ostar predmet. Ali je udobna
, sto je i najbitnije od svega. Na sajtu Link su dimenzije stolice. Namerno sam uzeo manju, jer sam i sam manjih dimenzija
Neko ko je siri u ramenima nece bas lezati najbolje u stolici.
Sve u svemu bih ovako ocenio: Plastika 4/10, Koza 9/10, Overal 8-9ish/10
PS: nisam imao pojma gde da ubacim temu, tako da ako sam omasio sry![Green1 :D :D](/forum/smilies/green1.gif)
![Green1 :D :D](/forum/smilies/green1.gif)
Dakle, pazarih 'gaming' stolicu ovih dana, posto ceo dan provodim u sedecem polozaju na racunaru, pa rekoh da priustim sebi malo zadovoljstva
![Smile :) :)](/forum/smilies/smile.gif)
Pakovanje je ok, nema debelog stiropora, nozice su navucene u bubble wrap, ostalo je prekriveno folijom. Uputstvo je jednostavno, ima 15-ak koraka i brzo se prati.
Stolica. Jedino sto mi se ne svidja na stolici je plastika koja stiti mehanizam za obaranje naslona (mada nije toliko upadljiv), tako da su tu mogli da poboljsaju stvari. Stolica je presvucena, da dodir se cini neznom kozom, tako da se vrlo lako moze ostetiti o neki ostar predmet. Ali je udobna
![Droolx :balavim: :balavim:](/forum/smilies/droolx.gif)
![Green :d :d](/forum/smilies/green.gif)
Sve u svemu bih ovako ocenio: Plastika 4/10, Koza 9/10, Overal 8-9ish/10
PS: nisam imao pojma gde da ubacim temu, tako da ako sam omasio sry
![Green1 :D :D](/forum/smilies/green1.gif)
Prilozi
-
702,1 KB Pregleda: 378
-
668,2 KB Pregleda: 357
-
741 KB Pregleda: 1.015
Poslednja izmena od urednika: