• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

    DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

PCAXE_news

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
28.07.2009.
Poruka
5.778
Rezultat reagovanja
395
Moja konfiguracija


Axe Gaming News epizoda 17 je pred Vama. Kao i uvek, i ova epizoda će Vam prikazati zanimljive vesti iz sveta igara.

DOTA 2 je dobio veliki update pod nazivom Spring cleaning, koji donosi mnoštvo promena čiji spisak možete videti na sledećem linku. Remasterovani Bully i Manhunt su izašli za Sony Playstation 4, a tu su i glasine o poboljšanoj verziji PS4 konzole koje bi trebalo da omogući i igranje u 4K rezoluciji.

Iako ništa nije zvanično potvrđeno za cross-platform gejming, autori igre Rocket League bi voleli da njihova igra bude prva koja će ovo podržati. Halo 5: Guardians beplatni update izlazi uskoro i trebalo bi da donese nova oružja, mape kao i unapređenja arene i warzone-a.

Igra Dark Souls III je izašla na japanskom tržištu, a 12. aprila će biti dostupna i na ostalim, a dok ćekamo tu je novi trailer. Sony očigledno želi da omasovi VR tako da je najavio će preko 50 igara biti spremno za njihov VR, a među njima će verovatno biti i Star Wars: Battlefront koji ima odličnu grafiku.

Opširnije...
 
Vrh