Diabolique
PCAXE OC team
- Učlanjen(a)
- 01.04.2009.
- Poruka
- 2.705
- Rezultat reagovanja
- 1
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
E5200
Motherboard:
P5Q
RAM:
2x2GB
VGA & cooler:
5770
Display:
DIY Projektor
HDD:
10001FALS, 10EACS, 10EADS
Sound:
Audigy@Z5500
Case:
Generic
PSU:
CM 450 RP
Optical drives:
Pioneer 215D
Mice & keyboard:
MS Natural 4000, MX1100R
Internet:
IKOM 2Mb
OS & Browser:
Win XP
Evo primera zašto je Adblock Plus obavezan na svakom računaru manje iskusnog korisnika.
Pošto na svom računaru koristim ovaj dodatak, nisam se do sada susreo sao ovako interesantnim popup-om. Pošto trenutno radim za računarom koji nije moj (nema Adblock Plus) imao sam prilike da vidim zašto ljudi kukaju da im naplaćuju poruke koje primaju.
Verujem da ima dosta korisnika kojima bi ovo izgledalo primamljivo ako ne pročitaju ono sitno dole ispod slike.
Da ne dužim evo kako ovo izgleda.
Verovatno neće niko od nas da nasedne na ovo, ali verujem da svako ima nekog ukućana ili prijatelja koji neki put koristi vaš računar, a ne razume se baš najbolje i ne ume da čita sitna slova.
Naravno nije samo ovo razlog. ABP je vrlo korisna stvar i redovno je koristim od kad se pojavila.
Miš u ruke i paravac na sledeću adresu.
http://adblockplus.org/en/
Pošto na svom računaru koristim ovaj dodatak, nisam se do sada susreo sao ovako interesantnim popup-om. Pošto trenutno radim za računarom koji nije moj (nema Adblock Plus) imao sam prilike da vidim zašto ljudi kukaju da im naplaćuju poruke koje primaju.
Verujem da ima dosta korisnika kojima bi ovo izgledalo primamljivo ako ne pročitaju ono sitno dole ispod slike.
Da ne dužim evo kako ovo izgleda.
Verovatno neće niko od nas da nasedne na ovo, ali verujem da svako ima nekog ukućana ili prijatelja koji neki put koristi vaš računar, a ne razume se baš najbolje i ne ume da čita sitna slova.
Naravno nije samo ovo razlog. ABP je vrlo korisna stvar i redovno je koristim od kad se pojavila.
Miš u ruke i paravac na sledeću adresu.
http://adblockplus.org/en/
Prilozi
-
81,7 KB Pregleda: 176
-
90,2 KB Pregleda: 196