• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

8600gt dva problema-muko moja predji na drugog

Chupacabra

PCAXE Apprentice
Učlanjen(a)
10.11.2012.
Poruka
6
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
U pitanju je ova kartica:

http://www.overclockersclub.com/reviews/msi__nx8600gt_twinturbo/2.htm

E sad monitor koji ja imam ima stari vga kabal probao sam a klasicnim dvi-vga adapterom ono nece onda sam skontao da ova kartica radi preko dvi-d kabla(ako se ne varam?)

E sad zna li neko gde mogu nabaviti ovaj dvi-d adapter i hoce li to raditi onda?

I drugi problem je sto sam ja zeznuo 2 srafa to su rupicasti srafovi koji su matice pa se srafe na kuler koji ima ugradjen fabricki vijak.Mnogo sam ih stegnuo i odlomili su :(.

mitarus

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
03.04.2009.
Poruka
1.097
Rezultat reagovanja
3
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Intel Core i5 2500K & LC-CC-95
Motherboard:
Gigabyte GA-H77M-HD3
RAM:
2x8GB Kingston HyperX FURY 1866MHz
VGA & cooler:
XFX RX480 8GB
Display:
AOC Q3279VWFD8
HDD:
Samsung 850 EVO 250GB
Sound:
Creative X-Fi XtremeGamer SB0770
Case:
Fractal Design Arc XL
PSU:
Thermaltake Smart SE 630W
Mice & keyboard:
Logitech MX518 | Logitech UltraX Premium Black
Kartica ima DVI-I izlaze. To u praksi znaci da mozes da prikljucis monitor koji ima DVI ulaz (najcesce DVI-D), ali takodje moze da prikljucis DVI-to-VGA adapter i da dobijes sliku preko analognog VGA kabla. Adapter se najcesce dobija uz graficku i univerzalan je koliko ja znam, odnosno pasuje i ako imas od neke druge kartice. Posto kazes da si probao varijantu sa adapterom, pitanje je da li si siguran da je kartica ispravna?

Chupacabra

PCAXE Apprentice
Učlanjen(a)
10.11.2012.
Poruka
6
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
znam da je radila kod drugara koja ima sve full pinove na dvi uticnici a ja imam klasican dvi adapter sa mnogo manje pinova.Na klasicnom dvi adapteru pali monitor ali bez slike crna je.

mitarus

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
03.04.2009.
Poruka
1.097
Rezultat reagovanja
3
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Intel Core i5 2500K & LC-CC-95
Motherboard:
Gigabyte GA-H77M-HD3
RAM:
2x8GB Kingston HyperX FURY 1866MHz
VGA & cooler:
XFX RX480 8GB
Display:
AOC Q3279VWFD8
HDD:
Samsung 850 EVO 250GB
Sound:
Creative X-Fi XtremeGamer SB0770
Case:
Fractal Design Arc XL
PSU:
Thermaltake Smart SE 630W
Mice & keyboard:
Logitech MX518 | Logitech UltraX Premium Black
Ne znam sta se desava. Probaj u oba izlaza na grafickoj, imao sam na kratko graficku kojoj nije radio jedan DVI prikljucak.

Sad sam pogledao, imam dva adaptera i jedan ima sve pinove, drugom fali desetak. Taj koji nema sve pinove je dobijen uz Leadtek GTS250.

Vrh