supersteff95
PCAXE Apprentice
- Učlanjen(a)
- 14.11.2019.
- Poruka
- 75
- Rezultat reagovanja
- 25
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
Stefan's Little Monster
CPU & cooler:
Ryzen 5 3600 Arctic 34 Esports Duo
Motherboard:
B450 Mortar Max
RAM:
16GB GSKILL Aegis 3200MHZ
VGA & cooler:
Sapphire RX 480 Nitro 4GB
Display:
AOC 24G2U
HDD:
WD 500 GB Samsung 970 EVO PLUS 250GB Crucial BX 500 240GB
Sound:
Logitech G432
Case:
CoolerMaster MB311L
PSU:
BeQuiet PurePower11 600W Gold
Mice & keyboard:
Glorious Model D Eshark Kodachi
Internet:
10MB
OS & Browser:
Win10
E ovako,imam ovaj procesor koji radi u kombinaciji sa 2x16 gb kingston fury 3200mhz cl16 i na ploci msi b550 gaming plus i hladjen je od strane bequiet dark rock pro 4 kulera,a pre je bio coolermaster hyper 622 halo,ja nailazim na problem s ovim procesorom bukvalno od dana kad sam ga uzo,desava se da u igricama koje su cpu intensive dok sam igrao Fortnite umelo je tipa da u close combat ili kad nalete splash effects tipa od raketa/granata da se slika smrzne na neki trenutak i ja sam na to oguglao da kazem takoreci zbog prethodnih procesora i lose optimizacije same igrice i shvatio sam tada da to tako mora,medjutim skorije sa drugom pustimo tako neku partiju lol-a for old times sake,i ja opet nailazim na isti problem,sto je meni cudno s obzirom da ova igrica moze na tosteru da radi.Desava se naime isti problem gde kao da procesor izgubi struju na sekundu i dropuje fps sa 220 na 160 ili 90 na neke 5-10 sekunde i opet nastavi kao da nista nije bilo pre toga.Imam okej napajanje thermtake toughpower gt1 750w gold i rtx 3080 gaming z 10 gb,ali ja na ovaj problem nailazim samo u cpu intensive igrama,na gpu intensive nikad,a bas mi je cudno s obzirom da i jednu i drugu pomenutu igricu ovaj procesor bi trebao da melje takoreci.Pasta koja je na procesoru je Arctic MX6, i tipa u gamingu se procesor vrti na nekih 63-64 stepena na 30-40% usage,nisam cackao nista oko undervolta i slicno,i ram memorija radi na axmp modu.
desava se kao kod ovog lika,ja sam ugasio ovaj ftpm,ali opet mu dodje na isto,kod madjara sam uzeo procesor nije preko aliexpresa.
Ako ima neko ideju kako ovo moze da se resi bio bi zahvalan kada bi mi reko
.
desava se kao kod ovog lika,ja sam ugasio ovaj ftpm,ali opet mu dodje na isto,kod madjara sam uzeo procesor nije preko aliexpresa.
Ako ima neko ideju kako ovo moze da se resi bio bi zahvalan kada bi mi reko
.