Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE
DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!
Ne, u ponudi je 250 igrica. Dom1inat0r nema spisak, pitao sam. u olx radnji mickey84. pitao sam bas ljude u radnji, imaju pubg, gta v sve i svasta. ali se dobiju igrice uz komp kad kupis
Onda uzmi najskuplje. CS:GO moze da se kupi na popustu i za 6 evra.
Pitam se samo koje su cene u toj prodavnici jer ne verujem da ce da ti daju igre za dzabe nego ces ih platiti standardno ali uz komponente. Ako me razumes sta hocu reci.
Niko od nas ti ne moze reci sta da kupis tj koju igru da izaberes jer ti sam najbolje znas sta ti se igra i kakve igre volis.
Ipak nisi razumeo. Ajde kazi mi na primer koliko kosta procesor koji zelis kupiti u toj prodavnici. Siguran sam da je bar 25% skuplji nego u nekoj drugoj.
Brate potpuno razumem sta oces reći. Igrice ne ulaze u cijenu računara. Skroz su besplatne igrice. I5 8400 coffe lake je 390km (195 eura), Zotac nvidia GTX1070 8gb DDR5 dx12 je 960km (480 eura)