d0minat0r
PCAXE OC team
- Učlanjen(a)
- 01.04.2009.
- Poruka
- 3.633
- Rezultat reagovanja
- 58
Moja konfiguracija
VGA & cooler:
Gainward 4850 512DDR3
Display:
Viewsonic 24"
HDD:
seagate 500Gt Single P
Case:
/
Optical drives:
Samsung 203D
Mice & keyboard:
A4tech oscar X 748K i microsoft ergo natural 4000
Internet:
ADSL 4Mbit
OS & Browser:
WIN7
Kao sto sam i obecao evo jednog testa. U igre koje ne vide vise od dva jezgra nema razlike barem je mi nismo izmerili i krajnje bili zapanjeni da razlika ne postoji.
Postoje oscilovanje rezlutata ali +- 2 3 Fps nije strasno.
Podesavanja smo namestali tako da ima optimalan broj frejmova.
Podesavanja
Setup H61
Na kraju smo probali kako radi 2600K na ovoj H61 ploci.
U prajmu je pocela ozbiljno da se greje do duse nije ni za ocekavti da ploca od 4000din iznese ovaj cpu(moja je placena 1100din ne radi lan ) ali mislim da moze da iznese i5 ili i3 kada bi se ohladila naponsa sa hladnjacima za mem cipove
Porednje Asus M4E -Z vs P8H61 -M LX3
posto osciluje Hitman -ov benchmark uzecemo kao da su rezlultati indeticni
Ovo ne govori da je M4E -Z los daleko od toga nego da razlike u plocama nema kada je gejming u pitanju i po meni maximusi su samo za extreme OC u svakom drugom slucaju su bacanje para, tj danas je sve preko Vanila ploca npr P8P67 ili Gigabyte z77 UD3H i UD4H za ogromu vecinu korisnika sasvim dovoljne
Ja i Roberto Baggio se jos jednom zahvaljujemo Kingstonu i Cooler Masteru na podrsci
Postoje oscilovanje rezlutata ali +- 2 3 Fps nije strasno.
Podesavanja smo namestali tako da ima optimalan broj frejmova.
Podesavanja
Setup H61
Na kraju smo probali kako radi 2600K na ovoj H61 ploci.
U prajmu je pocela ozbiljno da se greje do duse nije ni za ocekavti da ploca od 4000din iznese ovaj cpu(moja je placena 1100din ne radi lan ) ali mislim da moze da iznese i5 ili i3 kada bi se ohladila naponsa sa hladnjacima za mem cipove
Porednje Asus M4E -Z vs P8H61 -M LX3
posto osciluje Hitman -ov benchmark uzecemo kao da su rezlultati indeticni
Ovo ne govori da je M4E -Z los daleko od toga nego da razlike u plocama nema kada je gejming u pitanju i po meni maximusi su samo za extreme OC u svakom drugom slucaju su bacanje para, tj danas je sve preko Vanila ploca npr P8P67 ili Gigabyte z77 UD3H i UD4H za ogromu vecinu korisnika sasvim dovoljne
Ja i Roberto Baggio se jos jednom zahvaljujemo Kingstonu i Cooler Masteru na podrsci
Prilozi
-
199,3 KB Pregleda: 244