Za te pare sto imas juri sa kupujem prodajem ovaj monitor ASUS ROG PG248Q, em imas nvidia kartica a ovaj monitor ti je gsync pa tako da dobijas najbolje od najboljeg. Glupo je uopste uzimati u razmatranje taj viewsonic.Igram Apex Legends, Paladins, Overwatch i jos neke. A sto se monitora tice planiram uzeti
viewsonic xg2401 tn, mislim nesto u rangu cena do 35k max, tako da ako ima boljih za te pare otvoren sam za predloge
KupujemProdajem | GAMING Monitor Asus ROG Swift PG248Q 180Hz 1ms GSyncPa znas kako, nije glupo ako mi je toliki budzet. Nesto te monitore nisam vidjao na kupujem prodajem. Barem ne u tom rangu cena
Decko znas kako se kaze ko nema u vugla ima na googla.Druze ohladi, ne moras da mi odgovaras ako ne zelis, ne znam sta dobijam G syncom sto ce mi biti od neke koristi
Hmm, hvala na informaciji. Samo sam u dilemi da li je vredno kupiti skuplji monitor zbog tehnologije G sync
Sa Gsync ces imati super smooth sliku kao da ti je V sync ukljucen ali bez ikakvog input laga
Mada u principu to ti isto i freesync radi, samo sto mi se cini da je g sync malo bolja tehnologija jer ima bas ugradjen uredjaj neki u monitor dok je freesync sve softverski