2070 super Ryzen 5 3600x 16GB RAMSpecifikacije?
desi se veoma retko 100% desio se malo pre i pre jedno 3-4 dana i to je to samo 2-3 puta do sada ali kada se desi bukvalno nmg nista osim da resetujem ali mi nije jasno kako se ne desi kada igram nesto meni ovako grafikca nikada nije na 100%Možda majner uleteo neki?
U praznom hodu imal kolko zauzeće?
Probaj malwerebytes da pročešljaš pc.
evo sada sam skenirao i sve je u redu nema ni virusaMožda majner uleteo neki?
U praznom hodu imal kolko zauzeće?
Probaj malwerebytes da pročešljaš pc.
Ali kada gledam u task manager nista ne pise da opterecuje graficku a na 100% jePa nešto mora da optereti kartu.Ne može bezveze da nabije 100% jer joj dosadno.
a ni temperaturu ne dize kao da nije na 100% ali ipak nmg da iskljucim nista sto je ukljucenoPa kad ništa ne radiš treba da je na 0.
Mozda malo skoči,par procenata..
kada opet bude postavicuPostavi sliku tog stoprocentnog parametra.
Послато сa Redmi Note 9 помоћу Тапатока
program za?e....mozda je glupo pitanje,ali koji program koristis.
Task managerKoji program ti je prikazao taj podatak o stoprocentnom "nečemu" grafičke karte...
Probao sam Win+L samo pocrni ekran i to je toa jel mozes da uradis win+L da odes na login screen, pa da se vrnes posle opet nazad? Ako mozes, vidi da li i nakon toga ostane na 100%.
Vidi i da ne ukljuces slucajno neki game recording ili tako nesto, ili jos bolje, ako imas, ukloni nVidia software koji je opciona aplikacija pri instalaciji drajvera.
nmg da posaljem sliku ali udji na task manager i gledaj GPU samo stoji 100% a nista je ne opterecujeKoji program ti je prikazao taj podatak o stoprocentnom "nečemu" grafičke karte...
To sto te pitao i Vladarko......program za?