• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Grand Theft Auto VI

L@l0

PCAXE Member
Učlanjen(a)
02.07.2026.
Poruka
287
Rezultat reagovanja
173
Moja konfiguracija
Imas par tih smaraca od jutjubera kojima da pokazes bradu nasli bi nesto feminističko u njoj.
Tipičan su primer drzanja narativa bez obzira na sve. Ih idi, lik je malo cutljiviji a ona lucija malo bucnija i dominantnija i to je sad feministicko djubre...ili agendaski flop... Evo napraviću klip od pola sata samo da profitiram na momentu i onoma kojima se igra ne svidja a ne znaju zasto.

Nisam za kompom sad ali sam skoro prelazio gta iv , uzimao sotke za svaku woke scenu na koju sam naisao i to iz vremena kada pokret nije ni postojao. Ima ih prepun folder, ali smo bili svi klinci pa nismo obracali paznju, i dan danas je meni najboljo gta ikad. E sad kad nam ovaj blentavi nije glavni lik (i bolje sto nije) odjednom nam smetaju takve ne-macho stvari.

Mnogo je gore sto je fizika vozila ostala uzas, nego što mi guzata portorikanka provocira seksualno opredeljenje.

Fearl3ss

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
13.08.2015.
Poruka
3.742
Rezultat reagovanja
1.130
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Samo X3D
Motherboard:
Samo X9999
RAM:
128gb x 2 15 000mhz cl10
VGA & cooler:
RTX 9090 50GB
Display:
8k
HDD:
99tb + m2 nvme generation 10
Case:
Samo RGB
PSU:
10000w gold 99% +
Internet:
lelekom
Briga me za woke u GTA 6, mene smara što više neću imati filmove kao Troja, Gladiator, Kingdom of Heaven.. već moram da gledam woke sranja u Gladiator 2, Odisej... i muške filmove su shebali. Na kraju ću samo reprizirat stare filmove napravljene do 2000tih.

Mr.Dzon

PCAXE Member
Učlanjen(a)
18.01.2015.
Poruka
669
Rezultat reagovanja
640
Moja konfiguracija
^^
Baja je pričao o tome i ima klip još od pre koji mesec zbog čega to više nije isti studio niti će biti isti naslov koji se očekuje

L@l0

PCAXE Member
Učlanjen(a)
02.07.2026.
Poruka
287
Rezultat reagovanja
173
Moja konfiguracija
Znam, i pratio sam ga, i jos nekoliko njih koji kao što rekoh - napravise karijeru pljujuci samo d abi pljuvali. Ako GTA ispadne ovakav kao na leaku i traileru, uopšte nece biti loš kao ato sam mislio.
A za sat dva ću okačiti one sotke iz gta iv, u koji se i taj jutjuber kune i nekoliko puta citirao i kacio upravo momente iz te igre (onako selektivno gde je sve macho) a ignorisao ono woke a cega ima vise nego i u petom delu.
Svi oni ignorisu ono sto im se ne svidja a prisutno je u istom delu koje uzimaju za primer necega kako su se stvari "pre radile" bez ovoga danas.
Malo sutra su se radile bez toga...

L@l0

PCAXE Member
Učlanjen(a)
02.07.2026.
Poruka
287
Rezultat reagovanja
173
Moja konfiguracija
Evo iskopah nekoliko woke komada shotki (Shotke iz originalnih misija, nikakvi modovi ili slicno, samo sam koristio graficke modove za bolje teksture , rezoluciju, bolje osvetljenje i partikle), dakle ili se radi o promeni pola gde bukvalno radite za te ljude, ili im izigravate obezbedjenje , ili potrcka ili cak partnera (ovom Tomu).
Postoji cak i zvanicni DLC za gta iv - balade of gay tony, koji nisam igrao ali sam cuo da su misije zesce, a radite upravo za njega.

Ali ne, Lucia je problem... trigerovala je sve one papucare od drugara koje imam a koje su zene ponizavale u vise prilika dok smo bili u drustvu.

Ove shotke su ti zaboravili ovi jutjuberi Mr.Dzon, uvek ih zaborave. Znaju da iskopaju samo ono sto im odgovara.

Prilozi

Mr.Dzon

PCAXE Member
Učlanjen(a)
18.01.2015.
Poruka
669
Rezultat reagovanja
640
Moja konfiguracija
Kaci sta hoces.. Ja iskreno, ne verujem ni jednom taboru.
U iskusenju sam da odradim pre-order, ali iskreno sacekacu prve recenzije (od donekle pouzdanih kanala), a svakako imam poveci backlog igara+filmova i serija koje mogu da vozim narednih godinu dana.
Odnosno i da sacekam neki pad cene i odigram naslov cisto zbog "next level" sveta/mape koju su kreirali - jer generalno na konozili ce biti "povuci mi ga a bogami i potegni Djole" u 30fps-a.

I ruku na srce ne mozes da ne priznas da R* nije ista kompanija, isli su djonom bez pardona svuda - od kada im je krenula woka ekipa zaposlenih postala lokalnija mozes i sam da procenis koliko je kvalitet pisanja opao i skocio trud da budu politicki korektni.
Ono sto sam video u GTA online je ista ekipa koja radi sada na 6-ici a ja se sa time ne identifikujem - bolje receno meni je to zesci cringe koji je vise za ovu new gen balavurdiju.

+edit
Btw.
Ballad of Gay Tony DLC bolji od main story-ja i "naseg" protagoniste Nika. A tehnicki gledano je woke smece...
No odradili su kako treba, tako da me "woke" deo ne dotice
Ko misli drugacije moz mi samo pljune pod prozor.:troll:

Poslednja izmena:

L@l0

PCAXE Member
Učlanjen(a)
02.07.2026.
Poruka
287
Rezultat reagovanja
173
Moja konfiguracija
Ne bih znao iskreno za taj DLC, samo sam cuo da su misije strava. Totalno sam zaboravio na DLC iako sam mislio da odigram dok mi je cetvorka bila isntalirana.

Za nov sastav R* se apsolutno slazem. Pa na komsijskom forumu sam nekoliko banova (od par nedelja) dobio upravo zato sto sam se raspravljao sa onima koji su okoreli fanovi GTA a koji misle da ce sestica ispasti bogovska samo zato sto su i prethodni delovi tako ispali, bez da su znali ista o razvoju tokom godina, a jos manje o skandalu na linkedinu gde su cak i oni strejt devovi bili u R* bili ucenjeni da zavrsavaju neki kurs o toleranciji inace piju otkaz. Sve znam, rekoh vec, i sam sam pratio te kanale i tjubere koje si kacio.

Ali su mene barem demantovali onim prvim sotkama. Prvo - uopste mi se ne cini toliko woke koliko sam mislio da ce biti.
Drugo - graficki izgleda bas onako kako sam ocekivao da ce ga izgleda, iako su mnogi mislili da dolazi ne znam ni ja sta. Ovo je max koji ps5 moze da podnese a i tih 30 fps ce biti pomocu framegen tehnologije, smem da se kladim.
Trece - ostali su dosledni i tekstu, i eksplicitnosti, i govoru likova (nismo bas culi nigger, nigger, ali me ne bi cudilo da bude i toga) sto me je iskreno prijatno iznenadilo jer sam se vec oprostio od toga.
Cetvrto - radio i dalje pusta dobru muziku, tv ima solidne reklame (videli smo samo onu sa burgerima, ali je svakako satira americkog alavog drustva) a mozda ce imati i dobre tv kanale ili cak i strimove (ne bi me cudilo sa obzirom da imamo onog sto ga izvadise iz gepeka auta) i ko zna sta jos.

Naravno, igra moze da ispadne i potpuno drugacija od one montaze koju su prikazali. Misije mogu da ispadnu agendaske do koske, ali to necemo znati dok igra ne izadje i neko ne predje. I da ne zaboravimo - gta je satira americkog drustva. Tako ja i gledam na ovu igru pa cak i na guzatu Luciu, na koju se ceo internet zapravo lozi. Ovo je mozda uradjeno sa drugacijom namerom, da se postuju i zastupaju + size modeli, ali licno biram da to vidim kao satiru na drustvo u kojem zgodne ribe postoje samo u detektivskim serijama.

Mr.Dzon

PCAXE Member
Učlanjen(a)
18.01.2015.
Poruka
669
Rezultat reagovanja
640
Moja konfiguracija
Previse malo je prikazano od celokupnog dela sta igra moze da ponudi i kako ce zaista da izgleda i sljaka na obicnoj PS5-ici.

Logicno bi bilo izbeci FOMO i sacekati finalni produkt i utiske ljudi, za 100e nije bas da ne mogu 3-4 GOTY igre da se kupe i ponude vise zabave no jedan GTA...
Ne verujem bas da je svako ocistio backlog i nema sta da odigra od boljih naslova iz prethodne godine.

No dobro, svako nek radi sta zeli sa svojim novcem i vremenom.

Btw lzolices me na 3. prelazak modovane cetvorke, nisam od pre godinu-dve igrao... :D
A nisam ni probao ove remastere za konzolu... Ne znam valjaju li icemu, jer rekose da su i godinu dana posle launcha bili u bas losem stanju.

L@l0

PCAXE Member
Učlanjen(a)
02.07.2026.
Poruka
287
Rezultat reagovanja
173
Moja konfiguracija
Ja ga sigurno necu kupiti ni kad izadje za PC.
Sto se mene tice, nakon bombardovanja 1999 kad se ceo svet sjatio protiv nas, a nisu ni na koji nacin platili odstetu i dokazali da to nisu radili narodu , vec iskljucivo "vodji" tadasnjem i vojnim ciljevima... nakon cega su nas i kolonizovali i rascepali - od mene mogu da ocekuju novac samo i iskljucivo SAMO ako ne postoji drugi nacin.
Dakle ako fitgirl bude distribuirala neki novi gta za pc free of charge, nece biti potrebe da dam corav evro za njega ikome.
Nikakvu grizu savesti ne osecam, isto kao sto nisu ni oni dok su ke**ali o nama 1999 po CNN, BBC i ostalim propagandnim outletima.
Dakle sto se mene tice, ovo je njihov nacin odstete - dozvoljena piraterija. I treba je koristiti max. Ioanako ne mogu da smislim one kojekakve launchere, pa ni smrdljivi steam koji se konstantno updateuje.

Dom1nat0R

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
03.09.2015.
Poruka
14.392
Rezultat reagovanja
9.844
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Intel® Core™ i7-10700K / Arctic Liquid Freezer II 360
Motherboard:
ASUS Maximus XII HERO (WI-FI)
RAM:
G.SKILL tridentZ Black-White 32GB (2x16) DDR4 @3600MHz CL17 [F4-3600C17D-32GTZKW]
VGA & cooler:
AMD Radeon™ RX 7800 XT Phantom Gaming 16GB OC
Display:
LG Ultra Gear 27GN850-B [1ms,144Hz, Nano IPS] / LG C4 OLED 55"
HDD:
Samsung 860 PRO 256GB Samsung 860 EVO 500GB 2x Samsung 860 EVO 2TB WD Red 3TB
Sound:
ASUS Xonar Essence ONE / Cambridge Audio Azur 640A V2 / MA RX2+Pioneer TSW306C / Logitech Z906 [5.1]
Case:
Thermaltake Suppressor F51 [Window]
PSU:
Cooler Master V850 [Full modular]
Optical drives:
N/A
Mice & keyboard:
ASUS ROG Chakram / ASUS ROG Claymore [MX Brown] / Headset hyperX Cloud Alpha
Internet:
Supernova optical fiber Download 1000MB/s / Upload 500MB/s
OS & Browser:
Windows 10 Pro 64bit / Google Chrome
Other:
PlayStation 4 PRO CUH-7216B / TV LG C4 OLED 55" 4K
Kaci sta hoces.. Ja iskreno, ne verujem ni jednom taboru.
Ovog treba banovati sa foruma :box:
Znaci od sutra svako jutro ima zadatak da se molis nvidiji gospodnjoj.
P.S. Zao mi slika nema RayTracing
67738

Mr.Dzon

PCAXE Member
Učlanjen(a)
18.01.2015.
Poruka
669
Rezultat reagovanja
640
Moja konfiguracija
@Dom1nat0R

Omasio si temu, nisam mislio na AMD vs NV, vec da ne verujem ni ovima sto je hvale i podrzavaju R* a ni ovima sto pljuju....:troll:

Neverovatno je da prodaja tj pre-order otisao na 400x posle izlaska trejlera, koliko su ljudi ovce i prosto fenomen za analizu... Cist fomo i da se jase na talasu igranja sto aktuelnijeg naslova
Cak i da bude mediokritet opet ce morati da je opravdaju i brane datih 100e.

Cak po ovim cenama i generalnog stanja, deluje mi da je konzolni gejming postao stvar prestiza...
Ko ce pre da odigra neki noviji naslov na svom OLEDu i PS5pro i okaci ss-ove...
Bacih pogled na par foruma i ljudi masovno razmisljaju o PS5pro, ne mogu da verujem... Evo i kod "komsija" sve neke glavonje koje ce da izvale 2-3k samo za konzolni setup da bi odigrali GTA na launchu...
Ako i treba, ovce su za sisanje...

L@l0

PCAXE Member
Učlanjen(a)
02.07.2026.
Poruka
287
Rezultat reagovanja
173
Moja konfiguracija
Nazalost scam citizen je pokazao davno pre novog gta koliki su gejmeri ovce.
Tamo svemirski brodovi koji jos nisu ni napravljeni ni igrivi (nego su samo koncept - slika na sajtu) se prodaju za hiljade pravih dolara.
I kada se naprave godinama kasnije uopste nemaju karakteristike koje su navedene a koje su naterale neke od tih ovaca da investiraju i po nekoliko PlayStation-a 5 u tu prevaru.
I rade im to iznova i iznova, i igri koja je po svemu sudeci godinama daleko od neke zdrave verzije gde nema (ni priblizno mnogo kao sada) bagova.
A drugi publisheri i devovi gledaju, uce, i usvajaju...

E onda vam dodje neko pametan na forumu i kaze za neku glupost "sa mojim parama mogu da radim sta hocu".
Mozes brate, hvala ti sto si nam svima svojim akcijama i labilnoscu upropastio hobi.

Dom1nat0R

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
03.09.2015.
Poruka
14.392
Rezultat reagovanja
9.844
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Motherboard:
RAM:
G.SKILL tridentZ Black-White 32GB (2x16) DDR4 @3600MHz CL17 [F4-3600C17D-32GTZKW]
VGA & cooler:
Display:
HDD:
Sound:
ASUS Xonar Essence ONE / Cambridge Audio Azur 640A V2 / MA RX2+Pioneer TSW306C / Logitech Z906 [5.1]
Case:
PSU:
Optical drives:
N/A
Mice & keyboard:
Internet:
OS & Browser:
Other:
@Dom1nat0R
Cak po ovim cenama i generalnog stanja, deluje mi da je konzolni gejming postao stvar prestiza...
Ko ce pre da odigra neki noviji naslov na svom OLEDu i PS5pro i okaci ss-ove...
U koju li onda ja grupu spadam sa PC i LG OLED TV-om :ludnica::nuts:
Izgleda da sam gori i od ovih :confused: a samo ken.jam
67740

Fali mi samo jos nVidia kartica RTX5090 i neki adekvatan cpu da je isprati, recimo 9950X3D i mislim da ce to biti to.

L@l0

PCAXE Member
Učlanjen(a)
02.07.2026.
Poruka
287
Rezultat reagovanja
173
Moja konfiguracija
Ne koristis sve prednosti oleda bez ray reconstruction-a i dlss5.
Gle ovaj dog of raw na sta ti lici :d

Edit - sad bas spomenu dlss5, za one koji misle da samo malo poboljsava kontrast i senke...evo sta uradi gta iv

Poslednja izmena:

Mr.Dzon

PCAXE Member
Učlanjen(a)
18.01.2015.
Poruka
669
Rezultat reagovanja
640
Moja konfiguracija
U koju li onda ja grupu spadam sa PC i LG OLED TV-om :ludnica::nuts:
Izgleda da sam gori i od ovih :confused: a samo ken.jam
Pogledajte prilog 67740

Fali mi samo jos nVidia kartica RTX5090 i neki adekvatan cpu da je isprati, recimo 9950X3D i mislim da ce to biti to.
Ćuti... Ni ja nisam bolji, sam sebi dam se u usta... :troll:Mada sam neki mid-range ne I high end gamer... Sa

Dakula74

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
01.12.2021.
Poruka
4.039
Rezultat reagovanja
3.588
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
9950x3d + NZXT Kraken 280 RGB
Motherboard:
PHANTOM GAMING X870E Nova WiFi
RAM:
64 gb
VGA & cooler:
MSI X Slim Nvidia RTX 4090
Display:
Gigabyte M27Q
Case:
DeepCool's MORPHEUS (4x LIAN LI UNI Fan SL140 V2 black + 3x UNI FAN SL-INF REVERSE BLADE 120)
PSU:
FSP Hydro G PRO 1000W
Mice & keyboard:
MX Master 2S , APEX 7
Ovde je tendencija da bivsi fanbojevi NV sad tesko pljuju po svemu sto NV izbaci, muka ih je bilo naterati da predju na AMD , ali kad su presli otkrovenje.
Jos da se pojedini dozovu pameti i pokusaju da razumeju sta je x3d tehnologija i da pocnu da koriste istu pa to ce tek biti haos na forumu.
Al ajde napredak je spor ali ga ima.

Mr.Dzon

PCAXE Member
Učlanjen(a)
18.01.2015.
Poruka
669
Rezultat reagovanja
640
Moja konfiguracija
@Dom1nat0R

Nije tandem... Nije 100"...nije Sony Bravia...
Nista ti to ne valja... :troll:

Dom1nat0R

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
03.09.2015.
Poruka
14.392
Rezultat reagovanja
9.844
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Motherboard:
RAM:
VGA & cooler:
Display:
HDD:
Sound:
Case:
PSU:
Optical drives:
N/A
Mice & keyboard:
Internet:
OS & Browser:
Other:
e sad si me bas u.ebo fino
A nije ni nVidia kartica. :(
Ovde je tendencija da bivsi fanbojevi NV sad tesko pljuju po svemu sto NV izbaci, muka ih je bilo naterati da predju na AMD , ali kad su presli otkrovenje.
Jos da se pojedini dozovu pameti i pokusaju da razumeju sta je x3d tehnologija i da pocnu da koriste istu pa to ce tek biti haos na forumu.
Al ajde napredak je spor ali ga ima.
Zato sto je nVidia prema svojim korisnicima go.vno jedno 5x vece nego sto je Apple a Apple je sam po sebi specijalac.

Mr.Dzon

PCAXE Member
Učlanjen(a)
18.01.2015.
Poruka
669
Rezultat reagovanja
640
Moja konfiguracija
^
Sony se takodje svojski trudi u poslednje vreme da udje u to drustvo "odabranih"...

Dom1nat0R

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
03.09.2015.
Poruka
14.392
Rezultat reagovanja
9.844
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Motherboard:
RAM:
VGA & cooler:
Display:
HDD:
Sound:
Case:
PSU:
Optical drives:
N/A
Mice & keyboard:
Internet:
OS & Browser:
Other:
Konzolu ne znam vise ko kupuje jer je totalno besmislena kupovina.

Mr.Dzon

PCAXE Member
Učlanjen(a)
18.01.2015.
Poruka
669
Rezultat reagovanja
640
Moja konfiguracija
Po ovim cenama da, za 400e didzital pre 4 godine sada deluje kao pun pogodak...
I verovatno poslednja konzola koju cu uzeti ako ostvare sta su naumili.

Dom1nat0R

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
03.09.2015.
Poruka
14.392
Rezultat reagovanja
9.844
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Motherboard:
RAM:
VGA & cooler:
Display:
HDD:
Sound:
Case:
PSU:
Optical drives:
N/A
Mice & keyboard:
Internet:
OS & Browser:
Other:
Ja sam PS4 Pro kupio iksljucivo da bih igrao sve one igre koje su bile ekskluzive za konzolu. Inace mi nema smisla kupiti je kad sve to imam na PC.

Vrh