• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

The Expanse: Osiris Reborn

Mr.Dzon

PCAXE Member
Učlanjen(a)
18.01.2015.
Poruka
526
Rezultat reagovanja
532
Moja konfiguracija

Ovo uz Exodus (ex ME devs) obecava...
Mass Effect mi je jedna od omiljenih igara/fransiza a ovo deluje kao pravi duhovni naslednik, plus The Expanse lore je fantasticno "igraliste" za dobru pricu...
Doduse bice dosta "prizmenija" za razliku od ME uz verovatno vecu "politicku intrigu"- sto znaci nema vanzemaljaca...

Ali kao fanu ME i Expanse/Prostranstva ovo dolazi kao poruceno.

Mr.Dzon

PCAXE Member
Učlanjen(a)
18.01.2015.
Poruka
526
Rezultat reagovanja
532
Moja konfiguracija

Deluje solidno, steta sto je sve izvesnije da ce biti linearnije iskustvo sa dosta manjim (od ocekivanog) vremenom za prelazak.

Uruk

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
16.12.2010.
Poruka
2.219
Rezultat reagovanja
1.821
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
mc5
CPU & cooler:
R5 7600X / ag620
Motherboard:
B650 LiveMixer
RAM:
2x16 6000cl30 Bestia
VGA & cooler:
RX 9070 hellhound
Display:
C4 48"
HDD:
2 TB nvme Kingston + 2 TB HDD Toshiba
Case:
Lancool 216
PSU:
Corsair Rm750x
Meni ovo izgleda baš outdated što bi se reklo, kao da je trebalo da izađe 2007, a ne 2027.Nadam se da će biti bar zanimljivo za igranje.

Mr.Dzon

PCAXE Member
Učlanjen(a)
18.01.2015.
Poruka
526
Rezultat reagovanja
532
Moja konfiguracija
Nazalost izgleda da su zagrizli poveci kolac, nadam se da ce moci makar 3/4 ocekivanog da "sazvacu" jer je bas steta da ispadne poluproizvod...
Po mnogo cemu deluje kao ME iz 2007, sto nije nuzno losa stvar ali ima previse "zastavica" koje ukazuju na outdated mehanike i manju skalu igre.
Imao sam prevelika ocekivanja, The Expanse je odlican IP ali mozda nije trebalo da ide u ruke manjem studiju bez veceg iskustva za 3rd person naslov - bice vrlo zeznuto ugoditi ME i Expanse publici...
Izgleda da ce morati i neke stvari povodom lore-a i samog pisanja da isprave, odnosno ispostuju jer ce ih Expanse fanatici razapeti na dudov kolac...
Vrlo lako moze da bude "make or brake" naslov za potencijalnu fransizu tj nastavke.

Sta znam, igrace se svakako ali igra nece biti na skali koju sam ocekivao (veca od ME2 recimo), mada sam svakako ocekivao linearnije iskustvo...
Imaju vremena da peglaju do 2027 jer ovo je ipak samo 1h gameplaya (od 20h+), a po svemu sudeci gledaju da eskiviraju GTA6 sto znaci mozda i kasna 2027...
Posebno jer gotivim mnogo sci-fi naslove odnosno Mass Effect fransizu ( i The Expanse) a nema takvih naslova na trzistu (isto kao i Uncharted) a sada dobijamo 2-3 (Exodus, mozda i Intergalactic) potencijalno sasvim solidna ali opet izgleda ne na ocekivanom nivou/skali...

Marduk

PCAXE Member
Učlanjen(a)
10.04.2020.
Poruka
452
Rezultat reagovanja
279
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
Ryzen makina
CPU & cooler:
Ryzen 5 3400g LC power lc-cc-120
Motherboard:
ASUS A320m-K
RAM:
G.skill aegis 16gb 3000 mhz cl16
Display:
AOC 24B2XH
HDD:
Goodram cl100 240 gb
Case:
MS Hunter
PSU:
Riotoro ONYX 650 W
Mice & keyboard:
Genius k10 scorpion, Asus TUF M5
Other:
Windows 10 LTSC Brave
Nista novo sto se tice owlcat games-a.Kakav su genocid krvolocni napravili sa pathfinder igrom niste ni svjesni.Kvantitet vs kvalitet...

Vrh