Sta je to? PajseruTražiš kuglice skočice?
Ideja mi je postaviti tu kuglu na jelku, al nisam se jos udubio u analizu, da vidim pre svega koliko je teska i na koji fazon radiDa, na jelku... Manijače...Sta je to? PajseruIdeja mi je postaviti tu kuglu na jelku, al nisam se jos udubio u analizu, da vidim pre svega koliko je teska i na koji fazon radi
Sve je to isto, ako recimo gleda MTS iptv moze da zaboravi na uzivanjeZa tu cenu možda bolje G4 nego C5

pokusavam da zamislim tu facu sa tvog avatara kako izlazi iz Ayga

Baš sam nedavno naleteo na informaciju da u G modele stavljaju neku bolju tehnologiju pa im je jača slika i kontrast, ali za gledanje MTS si verovatno u pravu.. Mada noviji modeli bi trebalo da imaju jači apskejler pa bi i lošija TV trebalo da ima malo ispeglaniju sliku.Sve je to isto, ako recimo gleda MTS iptv moze da zaboravi na uzivanje![]()
The LG G-Series (Gallery) is LG's flagship OLED, featuring Micro Lens Array (MLA) technology for significantly higher peak brightness, superior reflection handling, and a flush-mount wall design. The C-Series (Core) is a high-performance, better-value, and more versatile option, often preferred for its included stand and excellent all-around performance for gaming and movies

Današnji televizori i mobilni telefoni su uređaji koji su izašli van svog prvobitnog, ali i osnovnog koncepta.
Telefon se danas sve manje koristi za telefoniranje.
Televizor se danas sve manje koristi za gledanje televizije.
Nemam ovaj, već neki sličan, bosch. Nije slab, ali se brzo zaprlja filter, pa ne vuče, ali troši struju.Hvala,to je normalno.
Znaci filter je periv.
Kako usisava,nije li slab?
Ovaj iz Lidla je 800w.Imam ja; spremi pare za barem jedan komplet zamenskih filtera. Da ga koristiš dok se suši oprani komplet.
Ne toliko brzo.Pa koliko ti usisavas kad ovi ne stignu da ti se osuse?