Veselin
PCAXE Addicted
- Učlanjen(a)
- 15.07.2018.
- Poruka
- 1.932
- Rezultat reagovanja
- 2.896
Moja konfiguracija
Licno imam osecaj da niko nikada ne pogleda filmove o kojima ja pisem

Isto.Ali toliko brzo se zivi da je gledanje istog filma i 2x gubljenje vremena.
Nego, zanima me nesto drugo. Koliko uopste koristite ovaj topic za izbor filmova koje cete gledati?
Licno imam osecaj da niko nikada ne pogleda filmove o kojima ja pisemA ja sam pogledao mozda 5 filmova od vasih predloga, mislim za filmove za koje nisam ni znao da postoje, a ne na aktuelne ili hitove
Nisam upucen o cemu se radi.Edit: Da li su nešto menjali-dodali u ovoj novoj LoTR bioskopskoj verziji?
Pa objavili su novu bioskopsku verziju za 25 godina premijere... OvoGde gledate filmove,
Nisam upucen o cemu se radi.
Svaka informacija je dobrodosla.
Pišemo o novoj verziji...Pa imate to u HBO Max katalogu.
Ne.Na remaster mislis ?

Amin.Da li je možda neko gledao Severance i kakvi su utisci posle 2. Sezone?
Da li vredi opet početi ili je gubljenje vremena, pitam jer je druga sezona opasno ocrnjena?
Znam da sam počinjao prvu sezonu kada je bila aktuelna i batalio posle 2-3 epizode, delovala je da je kvazi-intelektualan-mystery/sci-fi show a lični utisak je bio da je običan hipsterski show I da namerno komplikuju I da od toga na kraju može da bude gore i od Losta... Ali verovatno visoka produkcija I Apple show pa je zato mnogima verovatno bilo wow...
Inace su mi sve Apple TV serije opasno precenjene.
Prve sezone su dobre, poslednja mi je bila loša.Sada se setih...
Boardwalk Empire trebam da odgledam do kraja, vrhunska serija i produkcija, sa odličnom glumačkom ekipom a retko ko se seti da je spomene...
Plus je smeštena u vrlo interesantnom vremenskom periodu
Tu ima epizoda da ste mirni do sledeceg januara.Stargate SG1.... Ima gi u 1080p... Gledao na tv-u dok je bila aktuelna... Ali ne bih sada smeo da se upustim u koštac sa 10 sezona šta god da je u pitanju, iako mi je lično jedna od najboljih sci-fi serija ikad.Zasto lepo ne gledate Zmajevu kuglu i Malu nevestuTu ima epizoda da ste mirni do sledeceg januara.
Onda cu i ja da je nadjem pa da je brisem, ionako fali prostoraThe Succession takodje hvaljena, posle par epizoda ja batalio, previše soap opera (bogataša) za moj ukus...