Ja bih samo pitao da ako je ikako moguće doplatiš 30tak eura ili koliko već i da zamene za 5600, jer je 5500 pandan po snazi sa 3600, osetno je slabiji za malu razliku u ceni.Kupi konfu koju je predložio @Enigma, to je nabolje u ovom trenutku što možeš da kupiš za te pare, dobiješ novo sa garancijom plus monitor za dinar
i rešio si stvar. U ovom trenutku da kupujem, upravo bih kupio takvu konfiguraciju.
Nema. Nije moguće za tu xenu.jel ima instaliran operativni sistem?
Prvo neka kupi pomenutu konfu, posle ću mu prodati R5 5600Ja bih samo pitao da ako je ikako moguće doplatiš 30tak eura ili koliko već i da zamene za 5600

Ne sme da sam otvori stranicu, a kamoli menja nešto na gotovim konfama, gubi garanciju momentalno na ceo PC.Prvo neka kupi pomenutu konfu, posle ću mu prodati R5 5600![]()
Napajanje broj jedan da se menja.Šalio sam se malo. Neka proveri sa njima onda postoji li mogućnost izmene, mada onda treba promeniti pola konfe, počevši od kućišta i napajanja pa nadalje![]()
To zaboravih da napomenem, gde će drugde škart sem da stave u gotovu konfu i prodaju po punoj ceni, to im najlakše i najisplativije.U gotove konfe stavljaju sve osim onog hardvera iz zapečaćene kutije.Vraćeno iz nekog razloga,pa i korišteno,sve što ne mogu da prodaju kao novo ide u konfe.

Onaj sa KP je prevarant isto kao iz domaćih radnji, čak mu je roba isto s domaćom garancijom što dalje implicira da sarađuje sa domaćim prevarantima.Ja mu predložio šta da kupi, bar će imati kakvu takvu konfu i monitor, plus ajde kao neka garancija i tek sad neće znati šta da radi
Nemoj KP, nemoj domaće radnje, nemoj novo, nemoj polovno![]()