Bez obzira ko je igrao Skid Marks zna o cemu pricamdaleko je ta igra od danasnje . mozda je i pre 2000 - tih

Mogla je da se igra i u Windows-ima; uobičavao sam da stavim aerosmith muzički cd (neki njihovi hitovi) i za svaku stazu da vozim uz pesmu sa cd-a.Ignition is a racing game for MS-DOS and Microsoft Windows released in 1996

Sad probao ali taj program ne vidi moj gamepad.DS4Windows?
KOji ti je gamepad DS4 ili DS5?Sad probao ali taj program ne vidi moj gamepad.
Pogledajte prilog 63770
Cronos: The New Dawn
Tek počinjem i deluje obećavajuće, igra je tipa Dead Space, atmosfera za sad odlična i mnogo mi se sviđa što isto kao i dead space nema beskonačne skill tree i mehanike. Ništa me više ne iritira kod igara od toga
A performanse i FPS šta reći, nije igra za koju je potreban neki visok fps i deluje glatko i na ovom FPSu, ali da li je realno da je ovako nizak sa ovom konfiguracijom

Default. Safirove i puls i nitro su podešene tako, memorija im u određenim situacijama dolazi do 95c. Mada mi nije jasno zašto, msm zašto uopste idu toliko visoko, kod drugih proizvođača je dosta niža nevezano za brzinu ventovaJel to default podešavanje za 7900gre? Ventovi na 1000rpm, a memorija 92°?
Zar pasta nije curela samo na Gigabyte 7 i 9xxx kartama? I liptala na njihovim Nvidia 5xxx modelima?@Beavis
Čini mi se da igra nije imala jaču promo kampanju a i pritom je nišni produkt za ljubitelje Dead Space-a...
Gledajući gameplay i nije baš na nivou DS-a ali je dovoljno dobra da počeše svrab tog žanra.
Apropo za temperature - da li grafa ima PTM ili termalnu pastu?
7000 serija ima problem sa ispumpavanjem paste pa korisnici znaju na godišnjem nivou da je menjaju.
Ako možeš (zbog garancije) i umeš, probaj Honeywell ptm 7950...
To je baš na gornjoj granici i može da bude kritično na leto ako hlađenje nije rešeno
Ali fora je što nije baš nišni produkt. Iskreno, meni ništa ne zaostaje za Dead Spaceom, ima i nešto svoje što Dead Space nema. Ali svakako je taj model, pa kao i Dead Space ne leži svakom.@Beavis
Čini mi se da igra nije imala jaču promo kampanju a i pritom je nišni produkt za ljubitelje Dead Space-a...
Gledajući gameplay i nije baš na nivou DS-a ali je dovoljno dobra da počeše svrab tog žanra.
Apropo za temperature - da li grafa ima PTM ili termalnu pastu?
7000 serija ima problem sa ispumpavanjem paste pa korisnici znaju na godišnjem nivou da je menjaju.
Ako možeš (zbog garancije) i umeš, probaj Honeywell ptm 7950...
To je baš na gornjoj granici i može da bude kritično na leto ako hlađenje nije rešeno
Hynix je ali ne znam koliku razliku to pravi. Grafa je prakticno nova, pojma nemam šta koriste ali sve je to normalno. Ne bi fabrika to tako dizajnirala da im nešto fali na tim temperaturama.Ako je hynix onda ok, ali za samsung bolje ubrzaj malo ventove da ne ide preko 90 ako je moguće, jer im je gornja granica 95
U gpuz možeš proveriti koji je proizvođač
Imaš još lufta i da je klokuješ. I do 10tak% može da se dobije za 200-300mhzSK Hynix GDDR6 memory typically runs hotter than Samsung's, often reaching 87°C under load, compared to Samsung's ~77°C in similar GPUs, but both are generally within safe operating ranges (0-95°C for standard GDDR6, with throttling around 95-105°C), though Hynix requires more fan speed for cooling. The TJMax (maximum junction temp) for Hynix is around 108°C, while GDDR6X can go up to 120°C before permanent damage.