• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

    DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Nedavni sadržaj od zveki83

  1. zveki83

    Nova konfiguracija

    Ja pricam za ovu jeftinu varijantu sa 80mm Ako obratis paznju oba napajanja nose istu oznaku. Ova malo skuplja je verovatno bolja i tisa jer ima 120mm vent.
  2. zveki83

    Nova konfiguracija

    I meni je na papiru bio ok ali kad sam ga ukljucio u steker i upalio nisam mogao da verujem da je toliko bucan. Sta vise cak je moje staro UNIPOWER napajanje od 350W bilo "tiho" u odnosu na Rhino a isto koristi 80mm vent.
  3. zveki83

    Nova konfiguracija

    Joooj!!! Sve uzmi samo nemoj tog Rhino RX-550PA!!!! Neces moci ni muziku da slusas u miru kojiko je bucno! Vise kompa sam reklamirao zato sto je jako bucno to napajanje. Bolje idi na neki LCpower u toj ceni.
  4. zveki83

    Inženjer automatike

    Vrlo dobra i zanimljiva pozicija, imao sam prilike da radim u timu zajedno sa inzenjerima automatike na projektima proizvodnih linija u Gorenju. Steta sto sam ing.proizvodnog masinstva a ne automaticar inace bi konkurisao bez razmisljanja. :rolleyes:
  5. zveki83

    Problem uspavane lepotice

    Koji antivirus ili system secutrity koristis?
  6. zveki83

    [Rešeno] Koji telefon do 250e?

    Moja preporuka ide za LG P880 Optimus 4X. Odlican telefon ima 16GB interne memorije i plus microSD slot, uz to je na Nvidia Tegra3 platformi tako da je telefon dosta brz i stabilan. :wave:
  7. zveki83

    [Rešeno] Mašina za pranje suđa

    Moj predlog ide za Gorenje zato sto su prosle godine kupili firmu Asko koja je inace poznata po sudomasinama tako da tu nema greske.:wave:
  8. zveki83

    [Periferije] Zalman K400G

    Extra tastaturica! Nema sta! Neka te sluzi dugo dugo!;)
  9. zveki83

    win 8 problem instalacija

    Moj predlog je da sa programom windows 8 usb installer maker napravis bootabilni usb flash drive i da instaliras win preko istog. Potreban ti je min 4gb usb disk.:wave:
  10. zveki83

    PCAXE FORUM GAME GIVEAWAY [Tema za prijavljivanje]

    U igri sam U igri sam :)
  11. zveki83

    Lajkuj LC-Power i osvoji vredne nagrade!

    Sad vidim.
  12. zveki83

    Lajkuj LC-Power i osvoji vredne nagrade!

    primedba Gledajuci vasu listu prijavljenih za nagradnu igru nisam naisao na moju prijavu iako sam se uredno prijavio za istu i dobio potvrdu na email. Evo i dokaza: Molim za objasnjenje!
  13. zveki83

    Tri godine PCAXE Forum-a

    Srecan rodjus i da trejete jos 300 godina! :birthday:
  14. zveki83

    PayPal

    Znaci da mogu slobodno da zatrazim isplatu na moj nalog i da trosim online.
  15. zveki83

    PayPal

    Pozz. Treba mi pomoc oko paypal-a, treba da dobijem neki novac ali ne znam da li mogu primati na neverifikovan nalog. Ako neko ima iskustva ili neki savet, svakako bi dobro doslo! :sekira:
Vrh