• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

    DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Nedavni sadržaj od Salee

  1. Salee

    Ms Aqurius Pro - Ventilatori

    Neka preporuka gde mogu naci racvu na dva ventilatora za povezivanje J RGB sa ploce? I preporuka za dva ventilatora koji su podrzani od ,,Msi Dragon Centra'' posto koristim tu aplikaciju za promenu boje na maticnoj.
  2. Salee

    Ms Aqurius Pro - Ventilatori

    Nisam jos uzeo ventilatore... Sad sam video na maticnoj imaju dva za povezivanje: J RGB1 i J RGB2 Na J RGB1 je povezan kontroler za 4 ventilatora koji su uz kuciste tako da je slobadan ovaj drugi samo Koliko sam skapirao treba mi kabal koji racva iz JRGB2 u dva ventilatora ?
  3. Salee

    Ms Aqurius Pro - Ventilatori

    Pozdrav svima. Moja maticna i cpu: Msi B450 Tomahawk Max Ryzen 7 2700 Imam ovo kuciste i na njemu 4 ventilatora koja idu uz njega...
  4. Salee

    Kuciste ms

    Jedno pitanje...imam aqurius pro rgb kuciste sa 4 ventilatora (3 napred i 1 pozadi) E sad ja bi hteo da mu dodam jos 2 sa gornje strane da izduvavaju topli vazduh. Gde mogu da nadjem ista dva kao sto su fabricki na kucistu i gde da ih spojim da svetle zajedno?
  5. Salee

    Misljenje o RAM memoriji

    Nazalost moram da uzimam iz ove radnje RAM zato sto vracam komponentu i ne moze za pare jedino nesto drugo. Gledao sam RGB neki RAM, al i nije im neki izbor pa me zanima vase misljenje. Konf. Msi b450 Tomahawk max Cpu R7 2700...
  6. Salee

    Problem sa skidanjem

    Ne mogu da skinem u ovom slučaju slike sa interneta...proverio sam konekciju sa internetom sve radi. Ako ima neko resenje neka napise.
  7. Salee

    Povezivanje drugog monitora

    U prodavnici za PC i elektroniku...tacnije placen je 1550 dinara. Iskreno jedino mi zao ako budem uzimao noviji monitor sa HDM-i ulazom dzabe sam kupio ovaj adapter.Noviji ekrani su svi uglavnom HDM-i povezivanje...:)
  8. Salee

    Povezivanje drugog monitora

    Evo ga kupljen...nisam ocekivao da je 1500 kinti al hvala na odgovoru :D
  9. Salee

    Povezivanje drugog monitora

    Ovaj donji vga mi je zauzet...mogu li na ovaj iznad da prikljucim...koji ima samo crticu?
  10. Salee

    Povezivanje drugog monitora

    Ovakav mi je izlaz na garfickoj kartici. HD-mi je zauzet tu je povezan TV Ovaj donji siroki ulaz na slici...je za 1 monitor gde sada da povezem 2 monitor? Izlaz iz monitora je na drugoj slici.
  11. Salee

    RAM - Isti model razliciti brand

    Kad sam to uradio ekran je bio crn...restartovao sam ga i ovo je iskocilo. I ne mogu ni na koji nacin da udjem u PC.
  12. Salee

    RAM - Isti model razliciti brand

    Da...to nisam naglasio procesor: 2700 a maticna: msi tomahawk max mozda nesto znaci? Gde se nalazi u biosu ta opcija XMP profil?
  13. Salee

    RAM - Isti model razliciti brand

    Nisam...ja kad bi ga podesio na 3200 morao bih da dizem volatuzu sto nije dobro za RAM.
  14. Salee

    RAM - Isti model razliciti brand

    Jel moze pomoc? Uzeo sam konfiguraciju pre neki dan i RAM jedan stap od 8gb 3200mhz hyper x I kad pogledam koja je brzina RAM-a pise 2400mhz.U cemu je problem...kako da vratim na fabricku brzinu?
  15. Salee

    Prodao bih RAM

    Uzeo sam hyper x fury 8gb 3200mhz Kad udjem u komp i bios pise brzina 2400mhz?!? To sam stvio na tomahawk plocu zasto ne moze da ide do 3200?
Vrh