• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

    DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Nedavni sadržaj od s a m u r a i

  1. s a m u r a i

    7.1 ili stereo?

    7.1 je krs, pogotovo u tom cenovnom rangu, jedino valja kod skupljih slusalica a i tad nije savrsen. Ako ti bas treba ''3d'' zvuk uzmi Superlux HD681 EVO, i neku bubicu mikrofon kod kineza.
  2. s a m u r a i

    Mis, Logitech vs Razer

    Ja se slazem, ono mis od 50e ti je dovoljan, a i bezicni misevi su krs, sad zicni imaju one ''paracord'' kablove sto se ni ne osete.
  3. s a m u r a i

    Mis, Logitech vs Razer

    Inace ne volim razer, ali viper su stvarno dobro uradili. Po meni je viper mozda cak i najbolji mis na trzistu trenutno. Doduse ja se ne lozim nesto na bezicne i ''ultralight'' miseve.
  4. s a m u r a i

    Jeli velika razlika izmedju 4gb i 8gb rx 5500 xt

    4gb je ok za 1080p, ako ikad planiras 2k 8gb.
  5. s a m u r a i

    Mish za do 9000din ili manje

    Ako ti se svidja oblik g9-ke definitivno zameni kabal.
  6. s a m u r a i

    Savjet oko tastature

    Nadji ako mozes polovnu bolju tastaturu npr. logitech, corsair hyperx. Ove nove sto si naveo imaju kineske switcheve i nisu najkvalitetnije.
  7. s a m u r a i

    Pomoc oko tastature

    Kupi polovnu corsair, logitech ili hyperx tastaturu za istu cenu.
  8. s a m u r a i

    Slusalice do 9000 dinara

    I to sto kazes ali postoje semi otvorene, koje idalje imaju taj 3d zvuk, ali ne curi toliko zvuk. Jesu za gaming jer je taj 3d zvuk 10x bolji od 7.1.
  9. s a m u r a i

    POMOC OKO SLUSKI

    Hej, ocu da uzmem superlux hd681 evo, da li neko ima iskustva sa njima i ako ima koliko su ga trajale. Posto mi kvalitet izrade ne izgleda bas ohrabujuce.I ako neko zna gde kod nas imaju da se kupe brainwavz jastucici okrugli. Ako ne kupim superlux uzecu takstar hi2010, ali problem kod njih mi...
  10. s a m u r a i

    Poomoc za kuciste

    Daa meshify je odlican al nema se para:D Ja sam koristim thermaltake versa h18 i nema za tu cenu(30e) bolje kuciste, ni meni se ne isplati da ulazem u ovaj konfig nesto mnogo.
  11. s a m u r a i

    Poomoc za kuciste

    Znam u zadnje vreme MS nije los, a nzxt je malo overrated. Meni se iskreno fractal design isplati, jeste da je skup ko djavo ali airflow je savrsen.
  12. s a m u r a i

    Slusalice do 9000 dinara

    Slazem se sa D0m1nat0Rom razer jeste krs, hyperx cloud ako oces headset, ali moj predlog ti je da uzmes Superlux hd681 evo ili ISK hi2010 i samo dodaj mikrofon bubicu. Bolja alternativa za hx cloud je qpad qh85, to je bukvalno otvorena verzija clouda i ima bolje jastucice. Sa otvorenim...
  13. s a m u r a i

    Poomoc za kuciste

    Ne bi ja uzimao bas ta ms kucista, nzm prosto nije to to cooler master i thermaltake su ipak visa klasa.
  14. s a m u r a i

    Poomoc za kuciste

    Ne pise da je ARGB, ali mislim da na njihovom sajtu nesto pise da ima na io shieldu za kontrolisanje.
  15. s a m u r a i

    Poomoc za kuciste

    Ova su dobra, iako rgb nije nesto moj fazon, za te pare bi pre uzeo neki fractal design polovni. https://gigatron.rs/kucista/cooler-master-kuciste-masterbox-mb511-argbmcbb511dkgnnrga-372962 https://baito.rs/kucista-i-oprema/thermaltake-v200-rgb-ca-1k8-00m1wn-01
Vrh