• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

    DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

RoyalS

Dobrodošli u ekskluzivan boravak u samom srcu Vrnjačke Banje uz nezaboravno iskustvo koje pružaju Royal S Apartmani. Naš smeštaj spoj je luksuza, povoljne lokacije i posebnih pogodnosti, sve kreirano kako bismo učinili vaš boravak izuzetnim.

Naši apartmani su pažljivo osmišljeni s fokusom na detalje, pružajući maksimalnu udobnost i praktičnost. Prostrane spavaće sobe, opuštajući dnevni boravci i potpuno opremljene kuhinje čine vaš boravak nezaboravnim. Uživajte u spektakularnom pogledu na čarobnu Vrnjačku Banju s naših terasa, idealnih za opuštanje uz zalazak sunca.

Uz besplatan pristup Wi-Fi mreži i parking tokom vašeg boravka, pružamo vam sve što vam je potrebno za bezbrižan odmor. Naši apartmani su opremljeni inverter klima uređajima, norveškim radijatorima, televizorima u dnevnim i spavaćim sobama, te modernim kupatilima sa veš mašinom. Funkcionalne kuhinje sa najnovijom tehnikom čine vaš boravak udobnim tokom cele godine.

Smestili smo se na izuzetno povoljnoj lokaciji - Kneza Milosa 16b, na četvrtom spratu, svega 50 metara udaljenosti od autobuske stanice, omogućavajući vam laku komunikaciju sa svim delovima grada. Popularne destinacije i atrakcije su vam na dohvat ruke, a boravak na četvrtom spratu pruža vam prelep pogled na okolinu.

Vašu dobrodošlicu obeležavamo osvežavajućim pićem, a kao gest zahvalnosti, svaka deseta noć rezervacije je besplatna. Prihvatamo vaučere za smeštaj, čineći vaš boravak još povoljnijim i prijatnijim. Prepustite se raznovrsnim atrakcijama poput Akva Parka, Mosta ljubavi, Japanskog vrta, te istražite lepote planine Goč. Uživajte u bioskopu, raznovrsnim restoranima i osvežavajućim trenucima u bazenima i spa centrima u okolini.

Dobrodošli u Royal S Apartmane - vaš izbor za savršen odmor!
Rođendan
31.12.1998. (Starost: 25)
Veb sajt
https://royals.rs/
Prikaži konfiguraciju
Ne
Vrh