• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

    DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Nedavni sadržaj od RogPlayer

  1. RogPlayer

    Pocket PC

    Pozdrav svima, Pronasao sam na netu da mogu da koristim pocket pc za posao koji trenutno radim. Radi se o mjerenju trupaca tj. kubiciranju. Imam vec jedan uredjaj koji koristim zadnjih 10 godina ali kako mi je potrebno vise a te stvarcice su skupe pronadjoh da moze i taj pocket pc. Znaci...
  2. RogPlayer

    Kupovina laptopa

    A ja sam mislio da je bas povoljan. Znaci da probam naci jeftinije
  3. RogPlayer

    Kupovina laptopa

    Kupujem novi laptop. Za oko mi je zapao jedan model marke Acer. Sad ne znam koliko je to dobra marka laptopa? Ima I5 6gen, 8 gb ddr4 memorije, ssd, hdd, 940mx 2 gb grafiku, fullhd display. A cijena je 700 eura. Sta vi mislite ima li to smisla? Ili je bolje da nadjem neku malo jacu marku?
  4. RogPlayer

    Zujanje u kuciste

    http://www.instar-informatika.hr/real-power-rp600-eco-silent-retail-bronze-80plus-600w-maxi-ponuda/86395/product/ Evo link, nisam nasao sa njihove stranice. Primjetio sam jos pred kad ce da se ugasi ventilatori pocnu da rade jace. U hw monitoru cpu je do nekih 45-50c . Sve temp su normalne...
  5. RogPlayer

    Zujanje u kuciste

    Da ne otvaram temu jos jednu, posto je i dijelom vezano za ovo. Komp je ociscen, podignut novi sistem i updatovan je bios. Vise ne zuji nista. Ali od tada komp se u igricama samo restartuje. I pri bootu iskoci PS surges detected during the previous power on. Do cega je sad?
  6. RogPlayer

    Zujanje u kuciste

    Nije, non k je verzija. Usput da li je to napajanje RealPower 600w 80 plus dovoljno za moju konfu ili da ga zamjenim nekim malo boljim?
  7. RogPlayer

    Zujanje u kuciste

    Maticna je u pitanju...
  8. RogPlayer

    Zujanje u kuciste

    Postoji li nacin da 100% utvrdim? Da li je maticna ili grafa?
  9. RogPlayer

    Zujanje u kuciste

    Da li ovo podlijeze garanciji ako je do grafike?
  10. RogPlayer

    Zujanje u kuciste

    Sad sam opet detaljno preslusao iskljucivao ventilatore. I cini mi se da je do grafe...
  11. RogPlayer

    Zujanje u kuciste

    Imao sam thermaltake toughpower modularno od 700W koje mi je bilo prethodno napajanje. I isti zvuk se cuo.
  12. RogPlayer

    Zujanje u kuciste

    RealPower 60 Eura, nosio sam u servis i rekli su da je to napajanje preslabo za moju konfiguraciju i da se zato cuje zo zujanje...
  13. RogPlayer

    Zujanje u kuciste

    Razmisljao sam da je i do toga, ali nije. Juce sam sve ocistio. Proverio sam sve ventilatore.... Edit: Da li je moguce da je napajanje slabo za moju konfiguraciju? Napajanje je RealPower 600W 80 Plus bronze.
  14. RogPlayer

    Zujanje u kuciste

    Pozdrav svima, u zadnje vrijeme u racunar stalno zuji. Mislio sam da je do napajanje i kupim novo napajanje ali i dalje se cuje zujanje... Do cega moze biti? Kako se mogu rijesiti tog zujanja?
  15. RogPlayer

    Iphone 6 wifi hotspot

    Jutros mi je doslo samo obavjestenje kao da updatujem network settings, i onda sam dobio hotspot. Hvala svima na pomoci :)
Vrh