• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

    DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Nedavni sadržaj od PCGamer

  1. P

    Problem sa recovery modom

    Znam da je tema dosta stara, ali ovo će možda pomoći, probaj da pipneš prstom komandu, za to kažu da pomaže kada tablet nema dugme za pojačavanje i utišavanje zvuka.
  2. P

    Telefon na ulici (pronadjen)

    Ako nije registrovan, idi na https://www.truecaller.com, ukucaj taj broj, uloguj se sa svojim Google ili Microsoft nalogom, i vidi da nije možda tamo registrovan. Ako jeste, izbaciće ti ime vlasnika tog telefona.
  3. P

    Connected zatim disconnected

    Probaj hard reset. Ako ne upali, pali u servis.
  4. P

    Potrebna hitna preporuka laptopa?

    Imam iskustva sa AMD A8 procesorom, ako uzmeš laptop sa tim procesorom, moja preporuka ti je da odmah uzmeš postolje sa kulerom, jer je taj A8 sklon pregrejavanju.
  5. P

    Laptop se gasi sam od sebe

    https://s29.postimg.org/pk6v8imyv/cputemp.png Na ovim temperaturama se s vremena na vreme ugasi, evo sada igrao MTA 3 sata i nije se ugasio, a nekada se ugasi posle 15 minuta.
  6. P

    Laptop se gasi sam od sebe

    Pozz svima, imam problem sa laptopom. U pitanju je laptop HP Pavilion 17 J7U43EA#BED. Dakle, laptop se s vremena na vreme ugasi sam od sebe. Držim ga na stočiču, na postolju sa kulerom. Prvo sam mislio da je hlađenje problem, pa sam kupio kuler, pa je radilo 2 nedelje sve ok, i onda počeo opet...
  7. P

    Linux i gaming,vasa iskustva

    Nisam korisnik Linuxa, ali čuo sam da za Ubuntu ima neki program Wine, da se na njemu pokreću Windows igrice.
  8. P

    Preporuka za Eksterni HDD

    Hvala svima za pomoć. Konkretno, eksterni HDD mi treba da ga povežem na TV preko USB, pa da na njega stavim sve filmove, da ne moram ovako na milijardu fleševa.
  9. P

    Preporuka za Eksterni HDD

    :sekira::sekira::sekira::sekira::sekira::sekira: Pozz svima, ima li neko da mi preporuči neki jeftin eksterni hddm(do nekih 7-8k dinara) kapaciteta 250 do 500GB? Unapred hvala!! :sekira::sekira::sekira::sekira::sekira::sekira::sekira:
  10. P

    Problem sa CS Source

    Kupio kuler, rešio sve
  11. P

    Problem sa CS Source

    :sekira:Znam da je zahtevna, ali kako kada igram Gta 5 sve na high se ne gasi a kod cs se gasi?! To mi nikako ne ide u glavu...
  12. P

    Problem sa CS Source

    Pozz svima! Imam HP laptop koji koristim za gaming. Imam na njemu instaliran Windows 10, i sve igrice mi rade normalno, osim Counter Strike Source, nju kada pokrenem, počne naglo da se greje, i posle 15-20 min igranja se ugasi. Isti problem je bio i sa Windows 8.1 pro i Windows 7 Ultimate. Da li...
Vrh