• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

    DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Nedavni sadržaj od MakiX

  1. MakiX

    Sta igrate trenutno?

    Pa , gle ovako trena ti Emulator za VCS Na piratebay imas taj programcic zove se nesto "VCS Emulator" skines to , onda potrazis na YT Prvi link VCSA Intalacija jednostavna , a potomprebacis Emulator Fajlove u VCS . Launch game i uzivaj :)
  2. MakiX

    Najgluplji / najbizarniji nick koji ste videli?

    Definitivno nick iz starih dana je "KaraMaraKitaMitaSisaMisa" plakao sam od smeha...
  3. MakiX

    Levoruki gejmeri

    Jednostavno sam navikao da levom rukom radim sve , pa cak i da drzim mis , sta ces takav sam ali ide mi dobro u pucacinama i to mi je najbitnije.
  4. MakiX

    Cuphead

    Mogu se zaklesti da sam polomio bar 4-5 dugmica na tastaturi igrajuci tu igricu , ta lepota starinskih igara i same decije price je jako lepa i zabvna bar za nas :japonosan:
  5. MakiX

    Arma 3

    Arma 3 na TeamSpeaku sa ortacima iz Skole za letnji raspust , jednostavan raj.Igrica za taktiku i razmisljanje inace , masina moja u to vreme je bila 4GB i nVidia Intel Core 2D ( Mislim da se tako zove ) nista posebno masina , ali je islo.
  6. MakiX

    GTA V Lag

    Ja ne znam otkad je GTA5 Kompatibilan za Linux jedino ako ga nisi reinstall, kao sto rece Dominator mora sve na LOW , ako hoces malo bolji FPS Prava zamena za grafu ti je nVidia Platinum ( Mislim da se tako zove ) Moja preporuka ti je da ides "Propertises" I da stavis Windows XP Pack tako ce ti...
  7. MakiX

    Mis za CS GO

    Black XWave ja ga koristim ne samo da je lagan i spamerski vec je i dugotrajan prva godina odlicno me sluzi :like::like:
  8. MakiX

    Witcher 3

    Sto se tice Witchera celokupnog vredi jos 3 je predobra, vredi svaki evro ako volis takvu vrstu igre, ako si sakupljac i kolekcionar sale je pravo vreme za tebe.
  9. MakiX

    ROBLOX

    Da , sve u svemu dobra igra ,mala zamerka jer jednostavno Mouse Settings je jako tesko podesiti bar za moj Mis "XWAVE" pa to je mala zamerka ali ovako je igra svakako za kreativne i ljubitelje gradnje.
  10. MakiX

    Sta igrate trenutno?

    Grand Theft Auto 4 i Liberty Cityy Stories da se malo podsetim starih dana hah :thumb:
  11. MakiX

    Problem (GTA 5)

    Da , probaj da skines nVidia ili AMD najnoviju graficku karticu i update neke graficke drajvere ako to ne pomogne onda su se verovatno pomesali neki fajlovi , imas mnogo cleanera za GTA 5 Tako da probaj da neki skines,ako ni to ne upali onda skini neki anticrasher za GTA5.
  12. MakiX

    Igre koje su vas razocarale/koje vam se nisu dopale.

    Znaci ovako moje misljenje jeste: Destiny -Gomilu novca potroseno nista dobro nije uradjeno -Trebate skidati drajvere za grafiku vise nego samu igricu -Igrica crasha nakon 20 minuta igranja -Dialozi su ubagani do zla boga -Stalno izlazi Microsoft Block system -Igra jednostavno previse lako...
  13. MakiX

    GTA IV - ERROR 2000

    Aham , skidaj preko Torrenta ako ni to nece klikni tamo na instalaciju "Typical" ako ni to nece probaj da je obicno reinstalliras ili da skines neku drugu verziju , mozda je i do patcha , ja bi ti preporucio da kucas na netu "How to donwload GTA IV with 1.0.7.0" a i verovatno nemas crack pa zato.
  14. MakiX

    GTA V Social Club (POMOC)

    Da , ako sa steama imas ne mozes online , u ovom slucaju ako imas na SocialClubu GTA 5 Onda moze.
  15. MakiX

    Najbolja igra koju ste ikad igrali Je?

    Jao definitivno WOW Znaci pre dobra igra , zaneses se i to je to, ali igra moje mladosti je Gta Vice City ja sam presao tu igricu onoliko puta koliko sam udahnuo vazduh.
Vrh