• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

    DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Nedavni sadržaj od KROMPIRKO

  1. K

    Akciona kamera do 200evra?

    Razmisljao sam da kao privremeno rešenje nabavim onu vodootpornu futrolu za telefon mada nisam siguran koliko je to pouzdano. U svkaom slučaju gde god sam se raspitao svi su mi preporučili Yi 4k tako da ću nju verovatno i uzeti. Hvala na savetu.
  2. K

    Akciona kamera do 200evra?

    Pa sad kontam otići ću sigurno kad tad opet na more pa bih mogao da prezivim ove godine i da ne ponesem kamericu pa cu naručiti nešto iz Kine izadje jeftinije.
  3. K

    Akciona kamera do 200evra?

    Pozdrav svima, za 10-ak dana putujem na more pa sam razmisljao da pazarim neku akcionu kameru. Budzet mi je do 200 evra. Razmisljao sam o xiaomi yi internacionalnoj verziji pa bi mi ostalo i para da kupim opremu za kameru. Kameru bih nakon mora koristio npr. dok vozim bajs pa bi mi trebala neka...
  4. K

    [Rešeno] Pomoc oko mikrofona.

    Uspeo sam Hvala otišao sam na driver matične ploče i tamo sam nešto iskliktao i ocitao se mikrofon.
  5. K

    [Rešeno] Pomoc oko mikrofona.

    Kupio sam novi mikrofon canyon cnr-mic01n i nece da radi. Ukljucio sam da ali ga racunar ne ocitava. Da li treba instalirati neki driver ili sta ne znam? Molim vas pomozite isao sam na control panel speech recognition i neocitava ga. Pozdrav za sve forumase!!!!!
Vrh