• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

    DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Nedavni sadržaj od CikaJova

  1. C

    Kupovina preko kupujem prodajem

    Jeste mi to previse da dam na dzojstike, ali svakako hvala na odgovoru. Ipak zivim sa roditeljima i te stvari se gledaju kao bacanje novca tako da bih da probam da prodjem povoljno a kvalitetno ako je to moguce. Verovatno cu rizikovati i poruciti od ovog lika sa KP.
  2. C

    Kupovina preko kupujem prodajem

    Vazii, hvala puno, verovatno da cu ovde uzeti. Vec sam se cuo i moze da mi posalje tek od 8. maja, daje radnu garanciju 7 dana tako da nadam se da je sve oke.
  3. C

    Kupovina preko kupujem prodajem

    Oke, oke ovaj sam poslao samo radi primera. Nego sam hteo da vas pitam da li vam deluje legit i da li je neko kupovao od ovog lika?
  4. C

    Kupovina preko kupujem prodajem

    https://www.kupujemprodajem.com/konzole-i-igrice/xbox-delovi-i-oprema/rezervisan-microsoft-xbox-one-series-s-x-robot-white/oglas/164878264?filterId=4735181030 Sta mislite o ovome, je l vam deluje legit? Da li je neko mozda kupovao od ovog prodavca?
  5. C

    Kupovina preko kupujem prodajem

    Razumem da su original mnoogo bolji i da ce sluziti duze, ali ne znam gde da ih uzmem za ovaj moj budzet. Na kupujem prodajem nema nista ispod 50-60 evra pa na gore. I ti od 50 nisam siguran kakvi su.
  6. C

    Kupovina preko kupujem prodajem

    Hahahahha hvala. Nadam se da se necu toliko nervirati. Video sam neke Nacon BigBen Gc 100-XF, lepo izgledaju na oko ali ne znam kakvi su. Hvala na odgovoru u svakom slucaju.
  7. C

    Kupovina preko kupujem prodajem

    Video sam i ja taj kada sam trazio, ali nikada nisam kupovao preko aliexpressa tako da nisam bas siguran za njega. Hvala u svakom slucaju.
  8. C

    Kupovina preko kupujem prodajem

    Da da treba mi 2, znaci jedan da bude oko 3-4k jer ne bih da dajem vise. Jesi li koristio ove redragonove saturn, deluju mi nekako nekvalitetno. Ne gledam da ustedim toliko, tako da mi nije problem do 4k jedan da bude, a ove harrow sam video da imaju malo problema sa pecurkicama zbog "dead zone"...
  9. C

    Kupovina preko kupujem prodajem

    Jesi li ga ikada koristio, zapazio sam i ja njega i jos neke Nacon? ili tako nesto, ali nisam siguran u njihov kvalitet.
  10. C

    Kupovina preko kupujem prodajem

    Prvo sam imao na umu da uzmem neki nov iz radnje, do 4k ali izbor je toliko mali i jako je tesko da nadjem recenziju neku na internetu za bilo koji od njih. Onda sam dosao ovde i pitao i neki lik mi je rekao da uzmem polovan original, pa sam se zato odlucio na to. Nisam neki preozbiljan gejmer...
  11. C

    Kupovina preko kupujem prodajem

    Cao, nikada pre nisam kupovao preko kupujem prodajem, a opet vidim koliko ljudi prodje mnogo jeftinije i bolje kada kupuju polovno. Trenutno trazim neki dzojstik za PC, a ovde na forumu su mi preporucili da uzmem polovan. Nailazim na neke xbox 360 dzojstike koji kostaju oko 1700 din, a u opisu...
  12. C

    Pomoc oko kupovine gamepada

    Pozdrav, vec neko vreme trazim neki gamepad, ali ne mogu da nadjem bilo kakve recenzije. Neki cenovni rang je do oko 4000 jer planiram da kupim 2. Koristicu ih na pc-u, za fifu, nba, rdr2 i jos tako neke igrice. Voleo bih da je xbox formata ali ako je to nemoguce mogu da se pomirim i sa ps...
  13. C

    Pomoc oko uspostavljanja zvucnika

    Meni oba izgledaju isto, zeleno, ali svakako radi samo jedan kako god prikljucim. Razlika je samo kada zamenim taj "plavi" i zeleni zameni mi se koji radi, dakle ako je malo pre radio levi sada radi desni.
  14. C

    Pomoc oko uspostavljanja zvucnika

    Iz ovog zvucnika izlaze ta 2 zelena konektora, vidi se po kablovima, a treci kabl se spaja sa drugim zvucnikom za onaj output narandzasti kabl. Taj drugi zvucnik ima samo taj jedan kabl za output.
  15. C

    Pomoc oko uspostavljanja zvucnika

    Kako da probam da ih zamenim ako mi oba idu iz zvucnika? Jedan iz zvucnika ide u subwoofer drugi ide u racunar.
Vrh