Ah da gotovo i izlapeo sam vishe720 BE
Jbg, sad mi je bila prilika da prodam ono shto sam imao, mozda bi mogao da chekam jsoh malo sa kupovinom, al realno vadim dushu atlnonu trenutno,Uh, poskupeo... Ja sam ga platio manje nego što je sad X3 710. Doduše, onda je i kurs evra bio različit.
A i ti baš našao kad da kupuješ komponente, kad je najgore vreme.
Uzmi vise tog ASUS-a EVO i neces se pokajati...Ah da gotovo i izlapeo sam vishe
Vidim ima ga u gigatronu, al to mi vec skupo :|
Nisha ostaje mi josh da se raspitam kod ljudi shto mi crossfire preporuchio, ako oni nemaju nishta e onda ce da bude lutrija
I da vas sve malo obradujem 95% sam siguran da uzimam ASUS-a ko Wiz shto je uzeo
Pa ako još čekaš samo će biti skuplje. Poenta i jeste da što više odugovlačiš sve će ti skuplje izaći.Jbg, sad mi je bila prilika da prodam ono shto sam imao, mozda bi mogao da chekam jsoh malo sa kupovinom
znaci li to da se taj sempron zaista tako lako otkljucavaUzmi vise tog ASUS-a EVO i neces se pokajati...
Sto se tice procesora, ako imas namjeru otkljucavati (u pokusaju ) najbezbolnija varijanta je Sempron 140 i eventualno X3 425.
U svakom slucaju je bolja varijanta EVO+ X3 425 nego samo Asus M4A89GTD PRO.
Mislim na finansijsku stranu
Prelomi vise i uzimaj, ovako mozes nabiti postova k'o u Fermi temi
Hahah, a znash kako je to kad alanizirash hoces da nadjesh najbolje za ulozeni novac.Uzmi vise tog ASUS-a EVO i neces se pokajati...
Sto se tice procesora, ako imas namjeru otkljucavati (u pokusaju ) najbezbolnija varijanta je Sempron 140 i eventualno X3 425.
U svakom slucaju je bolja varijanta EVO+ X3 425 nego samo Asus M4A89GTD PRO.
Mislim na finansijsku stranu
Prelomi vise i uzimaj, ovako mozes nabiti postova k'o u Fermi temi
A nece valjda cene u nedogled da rastuPa ako još čekaš samo će biti skuplje. Poenta i jeste da što više odugovlačiš sve će ti skuplje izaći.
Ma activated1 će da kupi 4 komada pa se nada da će se jedan otključati. A da je džabaluk, jeste, pa CM Hyper 212 košta više od njega.znaci li to da se taj sempron zaista tako lako otkljucava
Odakle ti to? ja ne kupujem SempronaMa activated1 će da kupi 4 komada pa se nada da će se jedan otključati. A da je džabaluk, jeste, pa CM Hyper 212 košta više od njega.
Ako ga otključaš više neće biti Sempron.
Asrock je jako popularan u Hrvatskoj radi niske cijene i velike pouzdanosti... Ploče nisu po izgledu ništa posebno, niti ciljaju da budu neko ludilo, ali imao sam ih sve za AMD, tu i tamo neku za Intel, ploče se prodaju u Hrvatskoj od negdje 2003. a zadnja crknuta Asrockica je došla na reklamaciju prije 3 godine, a prodam ih sigurno barem 100 komada godišnje dok jedan Gigabyte izgleda dobro, svi se pale na njega a u prosjeku se skoro svaka ploča barem jednom vrati na reklamaciju u svojem jamstvenom roku... Evo moja Gigabytica je bila prva ploča nakon niza Asrockica i već je 3 puta nešto crknulo na ploči, jednom lan, jednom sata kanal, zadnji put je radila neprestani loop kod pokušaja paljenja...Kolega CELE iz Rijeke ima izuzetno pozitvna iskustva sa ASROCK plocama. Voleo bih da pogleda ovaj thread i da svoj komentar. Neverovatno kakve performase je ja mislim X58 ploca dala. Secam se nesto smo pricali preko skype-a pre par meseci...
Nemam nikog u HR plus oko garancije bi bilo cimanje.mozda ti neko moze dovuci iz HR?
Nazalost ovi gde sam do sad sve pazario su zatvorili. Najverovatnije cu sad sve da naruchim iz Atom-a i Gigatrona.Ako poznaješ nekoga u maloprodaji, vidi da ti naruči iz Asbis-a. Nemaju je na stanju, ali verovatno mogu da nabave.
Ne znam MSI jeste jeftin, al nekako kad ga pogledam bash mi deluje siromashno, verujem da je plocha dobra pogotovo ako se ide na neki Vaule Gamer build, ali ipak ASUS izgleda ozbiljnije, mogao sam mozda onog 785G MSI-a da uzmem al poshto je razlika izmedju ASUS-a i MSI-a samo 400din ipak sam dao prednost ASUS-u (shta cu pristrasan sam ). BTW nisi ti pre na svakom koraku pljuvao MSI samo tako?1) Nisi mogao bolji izbor da napraviš
2) Trebao si MSI da uzmeš ako je toliko jeftiniji
3) Ne pratim cene DDR3 ali mislim da je bolje rešenje bila neka najjeftinija?