Ako je 1080p rezolucija monitora onda moras i jaci CPU za 144Hz. Ryzen 5 5600X i recimo mozda ne bas bestbuy ali definitivno dobra kupovina RTX3070Ti moze se naci najbolji modeli po ceni od nekih 1100€ pod uslovom da ti 1100€ nije previse da das za GPU.za vr/pc igrice
imam problema nekad u malo zahtevnijim igricama kad padne ispod 70-80fps oseca se
koristim 144hz monitor
ryzen 7 2700x
Reci mi znaš li koja bi trebala biti redovna cena za model koji si preporučio? Naravno kad i ako prođe ovo ludilo oko nestašice karti i majninga.Ako je 1080p rezolucija monitora onda moras i jaci CPU za 144Hz. Ryzen 5 5600X i recimo mozda ne bas bestbuy ali definitivno dobra kupovina RTX3070Ti moze se naci najbolji modeli po ceni od nekih 1100€ pod uslovom da ti 1100€ nije previse da das za GPU.
Kucaš "nvidia msrp".Reci mi znaš li koja bi trebala biti redovna cena za model koji si preporučio? Naravno kad i ako prođe ovo ludilo oko nestašice karti i majninga.
Multiplayer igreIskren da budem ne znam pa ni koje su to igre koje bi bile vredne kupovine kartice od 1k€. Pola kila plastike i silikon platis 1000+€ da bi igrao ne znam neke igre koje se obrnu za manje od 10h gameplaya, vazii..
Ima Zotac ispod 900eEDIT opet je skocila cena trenutno su oko 1280€ na iponu. Ne vredi, treba cekati, jer ovo sada je zaista ludilo. Iskren da budem ne znam pa ni koje su to igre koje bi bile vredne kupovine kartice od 1k€. Pola kila plastike i silikon platis 1000+€ da bi igrao ne znam neke igre koje se obrnu za manje od 10h gameplaya, vazii..
Ja u BF V imam skoro toliko sa rx 570 na 1080p (kad namestim nesto na high i ultra može da cepa i 85-95), u BF 1 imam oko 90 fps (ultra, a kad namestim nesto na high i ultra ide preko 110fps).Multiplayer igre
One se nikad ne prelaze, igraju se dok ne izadje novija.
Primer Battlefield serijal.
Igrao sam ih sve, nisam ovaj poslednji deo, i dalje igram BF1.
Imam 1440P monitor sa 144 Hz, sve na ultra sa i7-4790K (ne, nije on bottleneck ) i GTX 1070 8GB imam fps 75-85 u proseku, retko pada ispod toga.
U FPS MP fps je dosta bitna stavka, tako da ako neko zeli da mu fps recimo bude konstantan kao osvezavanje montora (144 FPS) onda bi mu RTX 3070TI legla taman.
Mada se i sa matorom GTX 1080TI mogu postici slicni rezultati.
Pa ne kosta ona i dalje bez razloga polovna 700e i vise.