Wiz
PCAXE Member
- Učlanjen(a)
- 06.05.2009.
- Poruka
- 564
- Rezultat reagovanja
- 0
Moja konfiguracija
Imao sam neki stari MP3 player od 256 MB. Nisam ga koristio jer 1) imam u telefonu karticu od 1GB + SE telefon ima bolji zvuk + veću autonomiju baterije i 2) kad sam uradio upgrade firmvera (zbog nečega što nije dobro radilo sa starim, ali ni sa novim, pokazalo se) postao je prezahtevan u potrošnji struje i gasio se čim pojačam zvuk malo više.
Spooky deo je da sam ja skoro zaboravio da imam taj MP3 player, ali čim sam se danas probudio imao sam u glavi ideju da uradim downgrade firmwarea i ta ideja me je držala sve dok nisam to i pokušao da uradim, mada sam bio relativno ubeđen da downgrade nije moguć i da ću uništiti uređaj. I uništio sam ga.
Bottom line je da je taj MP3 player poklon od jedne bivše ljubavi i, u tom smislu, relativno neprijatna uspomena. Nešto je moja podsvest noćas radila na uništavanju uspomena, rekao bih.
Da li su se vama dešavale ovakve stvari?
Spooky deo je da sam ja skoro zaboravio da imam taj MP3 player, ali čim sam se danas probudio imao sam u glavi ideju da uradim downgrade firmwarea i ta ideja me je držala sve dok nisam to i pokušao da uradim, mada sam bio relativno ubeđen da downgrade nije moguć i da ću uništiti uređaj. I uništio sam ga.
Bottom line je da je taj MP3 player poklon od jedne bivše ljubavi i, u tom smislu, relativno neprijatna uspomena. Nešto je moja podsvest noćas radila na uništavanju uspomena, rekao bih.
Da li su se vama dešavale ovakve stvari?