Uzeo sam xfx radeon 580 8gb pre dve nedelje, i nisam nesto zadovoljan. Sad me zanima da li prodati i za koliko para(placena 29000 na rate, za kes je 26000) i uzeti Msi GTX 1660 6GB GDDR5 Ventus XS OC kod madjara za 240e?
Znam zaebo sam se, zurio sam da uzmem kad mi je crkla graficka, posto u ovo gubavo vreme se smorih bez kompa. A kao sam nasao na 5 sajtova da je ova najbolja posle nitro+, ono katastrofa.Sve pogrešan izbor do pogrešnog.
Daš 26/29k za rx 580 haos
Pa onda hočeš da pukneš još 50 evra na prodaji(daj bože da oće neko da kupi),a neće,puknućeš i više.
Pa onda hoćeš da kupiš gtx 1660 za 240 evra
Sve boljeg do boljeg.
Za tu paru na gomilu ladno rx 5600xt
Znas kako druze, nije ona neispravna, nego je jednostavno takva imaju lose hladjenje na fabrikim podesavanjima, ako se podigne brzina ventilatora, onda kao usisivac da radi. Mada resio sam i to delom sa undervoltom, ali onda je problem sto mrtvi radeon software ne moze da zapamti podesavanja zauvek, nego malo malo zabaguje, resetuje sam podesavanja. E to mene zivcira, volim kad kupim da ubacim i da sam miran.ja imam 12 xfx kartica i bog zna koliko sapphire rx 580 jeste sapphire bolji ali XFX je skroz ok. To sto tebi zabada mozda je ona nesto ne ispravna ili tako nesto. Neces je sada prodati za vise od 15000 16000 dinara ja mislim
Ko je Domi?Daj domiju tu u zamenu,a resto nek ti doplati.Zadovoljan ti,zadovoljan on.
Guglao i nasao na 5 sajtova da je najbolja posle nitro+, negde i najbolja. Nitro nisam mogao nigde da nadjem.Probaj sa starijim drajverima.
Meni MSI Afterburner ne zapamti podesavanja ali ja retko gasim komp, vecinom ide na sleep tako da nemam problema.
I trebao si da googlas malo o necemu pre nego sto kupis.
Ukucaj na google best rx580 in 2020 i videces sveKoji sajtovi?
"Domi" moze zamena?@Dom1nat0R ,kaže oće amd pa to ti je..Ne pita kolko košta.
Obrati se ovom strucnjaku, vidis on nema problema sa drajverima. Pa dolazim do zakljucka da sam ovo pod br1 sto je naveo a verovatno i svako drugi ko ima problem sa drajverima amd kartice.Ne postoje nikakvi problemi sa AMD drajverima, sem -1. ako si retard, 2. si nVidia fanboj. Imao sam brdo amd karti od 3870 2008 do danas, nikad nikakav problem nisam imao
Pa trazio sam najbolju, kontao sam da je najbolja u svemu. Ja sam evo opet nasao da se ona svugde spominjeNasao sam na jednom sajtu da je best performance zato sto je OC verzija ...
To nema veze sa hladjenjem.
Best RX 580 Graphics Cards [2025 Guide] - GamingScan
Looking to buy a new AMD RX 580 graphics card? We've tested them all in order to recommend the best RX 580 graphics card that you can buy for the money.www.gamingscan.com
Best RX 580 in 2020: For Flawless Gaming Visuals - Game Gavel
There are so many RX 580 models on the market and you don't know which one to choose? We'll help! Check out the best RX 580 GPU and some alternatives.gamegavel.com
Ja nikad nisam procitao da je XFX RX 580 jedna od najboljih.