Dobra ponudaLjudi da li je ova karta po vama dobra u 2020 godini?KupujemProdajem | GTX 1070 Gigabyte G1 8GB FurMark Scores ovo je covek uradio test u funmarku. Da li se dobro pokazala i da li je ovo dobra ponuda?
nisam primetio negativne lol, vrv je prevarantIma 4 negativne ocene, ali mislim da je ovaj lik vec prevario nekog sa foruma, ukratko vidi 1070 od nekog drugog prodavca
Kaze ima garanciju, nije mozda losa tolko ponuda, ako je garancija realna naravnoMa dečko je dijabola..33/4 loš skor..ne kupovati,samo lično ako može .
Pitanje je dal ce ti poslati..Ima stalno niske cene,a roba mu slabo ide..Vidiš da je neki padavičar,te ovo,te ono..nije pouzdan.Kaze ima garanciju, nije mozda losa tolko ponuda, ako je garancija realna naravno
pozdrav druze, mozes mi reci odakle tacno uzimas konfiguraciju? moze link od tog lika sa KP?KupujemProdajem | Praktično sve... Ovaj decko narucuje komponente i rekao je da ima sve u ponudi samo da treba da vidi cenu i kada mu stize, danas mi je to rekao. I ne bih polovno nista..