Imam problema sa napajanjem cesto se sam ugasi pa sumnjam na napajanje zato sto nije bas neko kvalitetno, pa sad me zanima koje napajanje da uzmem nekih 750W gledao sam neka od BE QUIET, THERMALTAKE ili Evga
Samo ti zezaj. .Ja expert ..Ma idi begaj..Dobar dan u kucu... Posto vidim da pare nisu problem,uzmi Seasonic Prime 750... Cekamo @Djolekg on je expert da napoji...
Za mene si expert dok ne naucim single rail,multi rail,amperaze i voltaze...Samo ti zezaj. .Ja expert ..Ma idi begaj..
Ja od struje bezim kao djavo od krsta,meni zena menja osigurace... Pa valjda me zato nikad nije ni zanimalo da naucim...Zavrzlama je to teška ko nema osnovno znanje iz škole npr kao ja.Počne da boli glava
FSP Hyper GImam problema sa napajanjem cesto se sam ugasi pa sumnjam na napajanje zato sto nije bas neko kvalitetno, pa sad me zanima koje napajanje da uzmem nekih 750W gledao sam neka od BE QUIET, THERMALTAKE ili Evga
Da nije, Milanche92 750W GOLD? Sad sam te izreklamiraoImam ja napajanje za tebe,ali ne smem da se reklamiram...
zamalo,650 platinum...Da nije, Milanche92 750W GOLD? Sad sam te izreklamirao
Al imaš ti kume papire za to čudo? Al prime il focus?zamalo,650 platinum...
Imam madjarske papire,Focus+ 650w platinum...Al imaš ti kume papire za to čudo? Al prime il focus?
Nase trziste je uvek "bogato" kad je tehnologija u pitanju.Pošto od Madjara trenutno leba nema,ostaje nam domaca kuhunja .U tom cenovnom rangu 90/100 evra Seasonic CG(fixni kablovi) ili GM polumodularno.