BEASTMODE
PCAXE Member
- Učlanjen(a)
- 14.03.2018.
- Poruka
- 452
- Rezultat reagovanja
- 506
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Intel® Core™ i9-10980XE / EKWB custom loop
Motherboard:
Asus ROG Rampage VI Extreme Encore
RAM:
64GB Trident Z RGB (4x16GB) 3600Mhz CL17
VGA & cooler:
MSI RTX 3080 Gaming Z Trio
Display:
Alienware AW3423DW QD-OLED
HDD:
Samsung EVO 980 1000 GB
Sound:
Logitech Z906 [5.1]/Headsets: Logitech G903, ROG Centurion 7.1, Airpods Max
Case:
Phanteks Enthoo Evolv X
PSU:
Corsair HX1200i
Mice & keyboard:
Logitech G903/MX Master 3/Corsair K95 RGB Platinum [MX Brown]/Logitech MX Keys
OS & Browser:
Windows 10, Chrome
Other:
Laptop: MacBook Pro 14" M1 Pro, Phone: Iphone 12 Pro
Pozdrav svima, nedavno sam napravio triple monitor setup koji se sastoji od 2xMG248QR i 1xPG248Q i prvo nikako nisam mogao namjestiti taskbar da bude preko svih ekrana(jer mi je opcija u taskbar settingsu bila 'siva' tj. nisam imao mogućnosti odabrati da taskbar bude na svim monitorima) te sam se odlučio jučera da probam sa reinstalacijom windowsa u nadi da će to pomoći, međutim sada kada sam reinstalirao windows imam taj problem da kada podesim rezoluciju od 5760x1080 ne mogu prelaziti sa jednog na drugi i na treći monitor već mogu samo na prva dva, a da bi prešao na treći moram prevući mišom preko cijelog drugog monitora da bi došao na njega(imao sam taj već problem kada sam tek spojio cijeli setup, ali ni sam ne znam kako sam ga rješio) i kada bi god išao nešto promjeniti u nvidia control panelu, glavni monitor(br.1) bi se isključio-nebi se prikazivala slika, a svi programi bi bili na njemu te onda moram isključiti cijeli monitor kako bi ga windows deaktivirao. Svi driveri su instalirani i windows je aktiviran.
P.S tema je bila u blic pitanja međutim pojavio se još jedan novi problem pa mislim da je bolje da se to rješi ovdje u temi, hvala puno svima unaprijed(da se ne razumijemo krivo, nijedan odgovor iz blic pitanja nije pomogao).
P.S tema je bila u blic pitanja međutim pojavio se još jedan novi problem pa mislim da je bolje da se to rješi ovdje u temi, hvala puno svima unaprijed(da se ne razumijemo krivo, nijedan odgovor iz blic pitanja nije pomogao).