Mare1389
PCAXE Addicted
- Učlanjen(a)
- 29.10.2017.
- Poruka
- 1.452
- Rezultat reagovanja
- 578
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Ryzen 5 3600
Motherboard:
MSI A320M-A PRO MAX
RAM:
Patriot Viper Steel 3200MHz 16GB (2 X 8GB)
VGA & cooler:
Radeon RX 6800 GAMING X TRIO 16G
Display:
LG UltraGear 27GR75Q-B 27" 2K 165Hz
HDD:
Patriot Burst 120GB & 1TB HDD
PSU:
750W Seasonic B12-BC-750
Mice & keyboard:
Zowie EC1 & Logitech G413 Carbon
Ovako kupio sam HD 7750 oc v2 msi, i kupio sam adapter dvi to vga, kada sam sve povezao skinuo sam drajvere nove,da NAPOMENEM da sada ima drajvere za tri graficke na kompu posto ne znam kako da obrisem, imam za staru hd 6570 pa sam nju prodao pa do tada ubacio ati x1600 pa i te drajvere skinuo i na kraju drajvere za 7750.
Da objasnim problem nekad mi se desi da upalim komp i nema slike na monitoru pa ugasim pa upalim i ima, onda dok koristim komp nekad se pojavi na monitoru kao input nes tako xd da nije povezano sve u svemu, i nekad mi se desi da dobijem plavi ekran.
Moje misljenje da je problem : napajanje 350w cm, adapter, tri drajvera za razlicitu grafu.
Nesto od ta tri
P. S prodavac mi rekao kao drugi kuler se pali pri opterecenju da li je to istina
Da objasnim problem nekad mi se desi da upalim komp i nema slike na monitoru pa ugasim pa upalim i ima, onda dok koristim komp nekad se pojavi na monitoru kao input nes tako xd da nije povezano sve u svemu, i nekad mi se desi da dobijem plavi ekran.
Moje misljenje da je problem : napajanje 350w cm, adapter, tri drajvera za razlicitu grafu.
Nesto od ta tri
P. S prodavac mi rekao kao drugi kuler se pali pri opterecenju da li je to istina