Dylan
PCAXE Apprentice
- Učlanjen(a)
- 30.08.2017.
- Poruka
- 6
- Rezultat reagovanja
- 0
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
Tomislav
CPU & cooler:
AMD FX6100
Motherboard:
Zaboravio, jbg...
RAM:
8GB DDR3
VGA & cooler:
Ovaj što ide uz procesor.
Display:
Neki od pre deset godina.
HDD:
500 GB
Sound:
Staro, brate, nemam pojma koliko.
Case:
Neko random, samo da imam.
PSU:
Šta ti to?
Optical drives:
Imam li ja to?
Mice & keyboard:
Dobio uz komp, mene služi.
Internet:
Kradem od komšije, bitno da radi.
OS & Browser:
Windows 8.1
Other:
I tako to.
Ako sam stavio temu na pogrešno mesto, molim vas da je prebacite.
Dakle, ceo život se mučim s nekim integrisanim grafičkim karticama, s dvojezgranim procesorima i tako...
Skupio se keš i sad sam kupio pristojnu mašinu, bar po mom mišljenju:
Procesor: AMD FX6100
Grafička: AMD RX550 2GB
Memorija: 120 GB SSD + 500 GB HDD
RAM: 8GB
Poslednji put mi je majstor ("majstor") instalirao Windows 10 na računar star 10 godina, tako da sam rešio da ovaj put stvari uzmem u svoje ruke, pa kad mi nešto zapne, ovde ću da bacim pitanje, a vi, ako ste dobre volje, odgovorite.
Prvo, nikad nisam imao kontakt sa SSD-om, zanima me da li bi trebalo instalirati operativni sistem na njega ili ne i šta stavljati na njega, a šta na HDD i kako da znam kad su mi stvari na SSD, a kad na HDD?
Možda je malo banalno, ali osećam se kao da sam iz praistorije došao, prvi put u životu imam SSD. XD
Dakle, ceo život se mučim s nekim integrisanim grafičkim karticama, s dvojezgranim procesorima i tako...
Skupio se keš i sad sam kupio pristojnu mašinu, bar po mom mišljenju:
Procesor: AMD FX6100
Grafička: AMD RX550 2GB
Memorija: 120 GB SSD + 500 GB HDD
RAM: 8GB
Poslednji put mi je majstor ("majstor") instalirao Windows 10 na računar star 10 godina, tako da sam rešio da ovaj put stvari uzmem u svoje ruke, pa kad mi nešto zapne, ovde ću da bacim pitanje, a vi, ako ste dobre volje, odgovorite.
Prvo, nikad nisam imao kontakt sa SSD-om, zanima me da li bi trebalo instalirati operativni sistem na njega ili ne i šta stavljati na njega, a šta na HDD i kako da znam kad su mi stvari na SSD, a kad na HDD?
Možda je malo banalno, ali osećam se kao da sam iz praistorije došao, prvi put u životu imam SSD. XD