ronaldinho
PCAXE Member
- Učlanjen(a)
- 16.02.2015.
- Poruka
- 394
- Rezultat reagovanja
- 0
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
Eniac
CPU & cooler:
AMD FX 8320 / Noctua NH-D14
Motherboard:
Gigabyte GA-970A-DS3P
RAM:
ddr3 16gb 1866mhz, hyper x fury
VGA & cooler:
Nvidia GeForce GTX 970 G1 SOC
Display:
LG Flatron E2240 22" + LG Flatron IPS236
HDD:
SSD Samsung 850 EVO 250GB / HDD Hitachi 500GB 7200RPM
Sound:
Creative Draco HS-850 gaming headset + MS 5.1 Surround Sistem
Case:
Corsair 600t Special Edition White
PSU:
Thermaltake Smart SE 730W
Optical drives:
Kome to jos treba? :)
Mice & keyboard:
Razer Deathadder 3.5G, Razer Goliathus Control Edition, Razer Arctosa -Black Edition, Razer Onza TE
Internet:
Komsijin
OS & Browser:
Win 10
Other:
Stolica kuhinjska, sto improvizovan :)
Ti si sve rekao, iskreno totalno si pao...Mrzis Nvidiju, ok tvoja stvar, al okani se mene sa fanbojevskim komentarima. Gamere razvrstavas prema napajanjima lol...Treca stvar, Intel ne samo da je stedljiv vec je i bolji, brzi, mada sam i sa FX-om zadovoljan, meni je bitno da ne dolazi do bottleneck-a sa novom grafickom, al intel je intel...a mozda se i sa tim ne slazes? Cetvrta stvar, rekli su oni mnogo sta i slagali (internet im se smije za "kartu decenije"), nije samo stvar u potrosnji. Sad da ne pretjerujemo, karta nije losa al nije ni priblizna obecanom, kladim se da se moze i vise od ovoga ponuditi, zivi bili pa vidjeli gtx1060-tku.Ti si neki gamer i imas napajanje od 460W? Tu nesto debelo ne stima. Ja ni to sto imas trenutno ne bih drzao na smesnom 460W napajanju, a koliko vidim imas FX 8320 koji zdere struju. Ako hoces stedljiv sistem, predji ti na Intel care.
Rekli su 150W, a karta trosi oko 165W, bas veliki problem.
Volecu ih kada otkljucaju opet napon kao nekada, nemam ja nista protiv nVidie. Necu da kupujem HOF ili Kingpin karte da bih imao otkljucano sve sto hocu.