Uf da,Tyson je bio neverovatan,njega je zatvor s*ebao i od zatvora je krenulo sve nizbrdo,stvarno steta za takvog borca U peak-u svoje karijere je bio najaci boxer svih vremena,kontam kad bi me promasio, talas vazduha bi me nokautiraoAli Tajson, kakav je to kralj bio... Imam desetak dokumentaraca/filmića o njemu, sa skoro svim borbama, insertima, the best of i tako to, plus ovaj najnoviji Tyson gde priča o svemu što mu se desilo... Kakva šteta za takvog borca da ga upropasti "spoljni svet", kako je samo dominirao...
nemoj da se ljutiš ali kaže se viši a ne višlji"višlji"
Ах... јер оно je Sports&Entertainment... its all about telling the story right.Ja sam prethodnih godina isao redovno, dok mi je drug boksovao za Loznicu, a i dok je Loznica bila u samom vrhu naseg boksa... Verovatno svi znate Piperskog, Borovcanina.. Ali ovde izgleda samo dodju da bi otisli :F Steta sto boks nije toliko popularan sport, ne mogu da verujem da su tamo neki keceri zanimljiviji od boksa...
Prestao si da trenirash? Pa si poceo da gledash dokumentarce? Pa si krenuo na prvi trening?Када сам престао да тренирам бокс у првој години средње, повреда је била разлог, провео сам добар део времена код куће гледајући разне стране канале и у једном моменту сам наишао на документарац о Алију. После пар месеци са другаром са отишао по први пут на бокс тренинг и почео да тренирам.
Моја грешка...Prestao si da trenirash? Pa si poceo da gledash dokumentarce? Pa si krenuo na prvi trening?
Ovde mi neki redosled nikako nije jasan...
E sad vec ima smislaМоја грешка...
Да се исправим:
1. Престао да тренирам кошарку 2000те
2. Гледао докуметарац о Алију
3. Почео да тренирам бокс крајем 2000те
Хух... истина, али нисам ја тренирао бокс јер сам хтео да будем Тајсон...E sad vec ima smisla
Mada opet bilo koja vrsta povrede zbog koje si prestao da trenirash basket bi samo mogla da ti josh vishe oteza bavljenje boksom...