minibox
PCAXE Member
- Učlanjen(a)
- 14.09.2015.
- Poruka
- 135
- Rezultat reagovanja
- 1
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
HP CQ61-410EM
CPU & cooler:
amd athlon 462
Motherboard:
462
RAM:
256mb
VGA & cooler:
9600xt
Display:
943nw
HDD:
ata133 80GB
Sound:
Creative fatal1tyfps
Case:
open frame
PSU:
topla
Optical drives:
vhs
Mice & keyboard:
tom&jerry
Internet:
mi-fi
OS & Browser:
ss
Nema tu sta da se priča.
Kofer PC.
Msi gt80 titan
Nema sanse da izgleda ni približno kao gt80 titan
Ja sam zamislio od hvl lima 0.8mm donekle pravougaonik, unutra ga-am1m-s2h, I/O panel moram da odlemim, sve konektore i stavim na ekstenziju kablovima na raster pcb sa linijama.
tim ja pravim lowprofile
box cooler planiram da zamenim sa zalman meorb, risercard pciex16 neznam gde da nadjem a i neznam koju grafiku budžet gpu 15000,00
pciex1 kontroleri za sata2 su potrebni, ukupno 2*sata2 2.5"hdd +2*sata1 laptop dvdrw ali za dvdrw treba 13pin sata
treba mi pomoc prvo za ovo da zapisem a posle postavljam slike, sta radim dalje, idem postepeno
Kofer PC.
Msi gt80 titan
Nema sanse da izgleda ni približno kao gt80 titan
Ja sam zamislio od hvl lima 0.8mm donekle pravougaonik, unutra ga-am1m-s2h, I/O panel moram da odlemim, sve konektore i stavim na ekstenziju kablovima na raster pcb sa linijama.
tim ja pravim lowprofile
box cooler planiram da zamenim sa zalman meorb, risercard pciex16 neznam gde da nadjem a i neznam koju grafiku budžet gpu 15000,00
pciex1 kontroleri za sata2 su potrebni, ukupno 2*sata2 2.5"hdd +2*sata1 laptop dvdrw ali za dvdrw treba 13pin sata
treba mi pomoc prvo za ovo da zapisem a posle postavljam slike, sta radim dalje, idem postepeno