Sta je bre jad i beda?Pa bolji su od Sport Vision-a i Trefa 100.000.000 puta.Ja ne znam gde ti gledas i sta trazis,ali ja uvek mgu naci patike.Djak je katastrofa, ono što im je ostalo od delte je bilo ok, sada kada su presli na svoj asortiman jad i beda.
+1Sta je bre jad i beda?Pa bolji su od Sport Vision-a i Trefa 100.000.000 puta.Ja ne znam gde ti gledas i sta trazis,ali ja uvek mgu naci patike.
Pa naravno da se traži ono što nema kod nas kad se kod nas uvoze najružnije moguće patike. Evo za mene lično puma gv special je savršena patika i kupio bih je u svim mogućim kombinacijama boja, ali naravno naši ******i od uvoznika nikad ih neće nabaviti. Imam sada crno sive, ali ove bele su prelepe.Druga prica je to sto svi traze nesto sto nema kod nas.
+1000000000000Retro je ponovo u modi, bar poslednji 6-7 godina.
Sve danasnje popularne patike su ili retro ili moderan redizajn tih modela. Drugo je što se kod nas nosi ili crno najklasicnine moguce ili plasticne moderne airmax . A i ako dodje nešto bude jedna nijansa.
Ako neću osamdesete onda imam izbor roze, narandžasto, fluorescentno zeleno, plastične patike ili ovakve nakazeTo sto ti trazis bas ono sto nema i sto niko ne nosi nije problem do uvoznika.80te su davno prosle.
Proveri sportvision@quryak
ja kad sam video u knezu u izlogu par kombinacija..
katastrofa, odvratna patika,
i ja sam za retro patike,
evo da li ima da se uzme u bg-u air force 1 mid ?
ja nisam nasao ...
takodje i nike 6.0
bitno je da sarenih ima na svakom cosku-.-