770 je bolja po meni ali ako pogledas cene videces da za te pare kolko je 770 mozes da kupis referentnu 290 koja je znacajno brza pa ako ti ne smetaju visoke temperature i velika buka to je najbolji izborDa ne otvaram novu temu bezveze, pitacu ovde.
GTX770 vs R9 280x pitanje je sad
GTX770 neki MSI Gaming/Asus DCII za 200-230e ili neki 280x (i koji je najbolji?) za manje novce.
Radi se o budzetu do 200e ali moze i koji e vise. Sve sa garancijom od 2-3god.
Oduvek sam u nV taboru i sa 770 znam da cu biti zadovoljan, ali ako cu biti isto zadovoljan (ili cak ako mogu sta vise da dobijem od 770 za manje para) bicu jos zadovoljniji
Vidim da ih ima na kp sa 3gb u raznim izvedbama. Cujem da su najveci problemi kod atija drajveri i vece temperature. Najbitnije je da sve radi kako treba, da ne moram uvek nesto da budzim sa drajverima i da grafa cuti tj. da ne zvrndaju ventovi i da ne pisti, da je, da kazem pouzdana. Igre koje bi se igrale, kao i do sad, CS GO, Call Of Duty (svaki moguc ), BF, Dota2. Sta vi kazete
290 nereferentne i sa custom hladjenjem nemaju problem sa visokim temperaturama. Ja bih isao na 770 ako planiras SLI kasnije. U suprotnom svakako R290 (baci pogled na male oglase na sekiri,moje traze nove vlasnike). R280 nema sta da trazi pored 770.770 je bolja po meni ali ako pogledas cene videces da za te pare kolko je 770 mozes da kupis referentnu 290 koja je znacajno brza pa ako ti ne smetaju visoke temperature i velika buka to je najbolji izbor
Znam da nemaju ali ja sam pomenuo referentnu zato sto mu ona dodje u cenovnom rangu sa 770 a nereferentna je skuplja takodje i custom hladjenje ako kupi opet mu je skuplja od 770290 nereferentne i sa custom hladjenjem nemaju problem sa visokim temperaturama..