Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE
DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!
Meni majke mi nije jasna fascinacija Nokiom 3310, imao sam dotični telefon skoro odma kad je izašo, zadržao sam ga nedelju dana i prodao 50DM jeftinije samo da ga se rešim. Krivo mi je bilo što sam pre 3310 imao T28, prodao ga relativno povoljno dodao para da bi uzeo 3310 i razočarao se, ali barem sam posle ronđave nokije uzeo T20 koji mi je i dan danas jedan od najdražih telefona koje sam imao.
ja sam moju nokiu n73 par puta u afektu pukao iz sve snage u zid, raspala bi se skroz, samo bih je sklopio i sljakala bi bez problema...
Cak mi je jednom na zlatiboru ispala u sneg od pola metra, dok sam izlazio iz auta. Ujutru sam je nasao, izvadio bateriju, stavio na radijator i posle par sati ukljucio.
Dan danas ta nokija radi. Jedino sto joj je maskica prilicno jadna
Ja moju tehniku pazaim i ne tučem, mislim da svi telefoni zajedno su mi ispali ispod 10 puta do sad
Što se izdržljivosti tiče nije Nokia bila jedina koja je pravila čvršće telefone, moj F500 je proživeo solidnu torturu kod drugara kojem sam ga prodao, upoznao se sa zidom više puta i sem par pukotina na masci telefon je uredno radio i dalje. Matorom je S45 ispadao iz džepa redovno i sem estetskih nedostataka nije bilo problema
Daleko bilo da želim da branim apple, jer ima telefona sličnih dimenzija koji se mnogo bolje snalaze pod pritiskom i ovo je svakako propust s njihove strane.
SE K800... Ispadao na beton, ispadao na pločice, kotrljao se čitav sprat niz stepenice, šutao ga po gradskom prevozu... od oštećenja samo jedan zarez iako sam ga sastavljao svaki put kada mi je ispao i radi bez i jednog jedinog problema i dan danas i već godinama. Najčvršći telefon koji sam imao!
Imao i N73 i K800, sve su pretrpeli (pogotovo K800 jer je vec kupljen polovan). N73 sam cuvao i prodao kao novu pre dve godine
Nazalost 3310 nisam imao, ali je cale kupio 3410 cim je izasla, i to dva komada I sada imam jednu od te dve, a drugu sam davno menjao 1 za 1, za memorijsku karticu od 128mb koja je isla u Sasmung D600
Drugarica je imala 3310
Ni ovi noviji telefoni nisu tako losi. Doduse nikad nisam imao neku premijum klasu.
Ova moja Xperia U, ispadala je junacki bar 20 puta na asfalt i izgrebana je po ivicama, ali je skroz citava i ispravna.
Isti slucaj i sa mojom matorom Spica-om
Ovih dana za malo da kupim Lumiu 930, i ne znam koliko bi mi trajala
Sva sreca pa nisam