Iskreno, dual GPU nikada nije razumno resenje, ni kada cena padneNisi me razumeo, hteo sam da kazem da tek sa pojavom sledece generacije dual GPU resenja ova karta ce biti isplativo resenje, tj. kad cena padne na razuman nivo
Mislio sam npr na Quad CF ili SLI sa napajanjem od 1Kw, sto je prakticno i zauzima manje mesta sa razumnijim hladjenjem. Dakako je bolje imate 4 odvojena GPUa ali to zahteva vise ulaganja, vece zagrevanje i jako bitno vecu potrosnju elektricne energijeIskreno, dual GPU nikada nije razumno resenje, ni kada cena padne
Jeste itekako. Voodoo 5 5500 (dual GPU) je bio fantastican. A narocito quad GPU (V5 6000). A ako naprave grdosiju od karte koju ne mozes ohladiti - onda ne.Iskreno, dual GPU nikada nije razumno resenje, ni kada cena padne
Evo nam i Asusa.According to AMD, AIB partner’s cards may be slightly different than reference model you are going to see. In fact I noticed that there is major change between the samples. There is a missing fan grill on some, and sometimes the Radeon logo is positioned vertically or horizontally. I think you can simply remove it or place it the way you want it.
Stara tema. Safirova zvanicna izjava je da je VRMu na 290 karticama operativna temperatura 90-120 stepeni tako da je 103 stepena sasvim okDa li je ikome promakla skala koju pokazuje Flir i max očitana temperatura od 103°C. Znači VRM moli za brzu smrt bez patnje.