• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Koje su najčešće mane kućišta na tržištu?

Koje su najčešće mane kućišta?

• Loši/nepotpuni sistemi filtera

Glasovi: 17 35,4%
  • Kvalitet - tanak lim/plastika

Glasovi: 29 60,4%
  • Funkcionalnost - loš odnos cene/dobijeno

Glasovi: 19 39,6%
  • Spoljašnji dizajn - izgled

Glasovi: 11 22,9%
  • Dosadan izbor boja (crno i belo 99%)

Glasovi: 7 14,6%
  • Loša zvučna izolacija

Glasovi: 11 22,9%
  • Nekompatibilnost sa standardnim 240mm radijatorima

Glasovi: 7 14,6%
  • Nekompatibilnost sa opremom za custom vodeno hlađenje

Glasovi: 5 10,4%
  • HDD podrška - nedostatak fioka i 2.5" montaža

Glasovi: 13 27,1%
  • Provetrenost - loše postavljevni ventilatori i otvori

Glasovi: 13 27,1%

• Ukupno glasača
    48

Steamroller

Moderator
Učlanjen(a)
22.01.2011.
Poruka
9.655
Rezultat reagovanja
17
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Intel Core i7 2600K @4.8 w/HT CM Nepton 280L
Motherboard:
Gigabyte Z77X-UP7
RAM:
4x4Gb Patriot @1866MHz
VGA & cooler:
ASUS 280X + Morpheus + 2x NF-F12
Display:
2x Dell U2312HM
HDD:
Samsung 840 Evo 120GB
Sound:
Integruša
Case:
HAF XB
PSU:
Seasonic SS-620GM
Mice & keyboard:
CM Storm Recon White + Genius Imperator
Internet:
Cable 20/2
OS & Browser:
Win 7 64bit
Other:
Fluffy Cat and Dog
Kao što naslov kaže, imate da glasate i da iznesete svoja mišljenja. :)

ZOMBI

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
14.12.2013.
Poruka
2.110
Rezultat reagovanja
3
Moja konfiguracija
Nedovoljno dobar kvalitet izrade kucista, cesto bespotrebno preterivanje sa spoljasnjim izgledom, kod nekih brendova previse mesanja razlicitih boja, u mnogo slucajeva nerealno visoka cena kucista koja ne mogu da se nose sa drugim cenovnim konkurentima. Na domacem trzistu gomila kucista koja ne bi smela da se prodaju jer su previse nekvalitetna, u nekim slucajevima toliko da ne moze normalno ni da se radi sa njima. Tu najvise mislim na MSindustrial i Codegen.
Btw, naslov teme mi se uopste ne svidja, mislim da nije to bas to o cemu smo raspravljali al ae, moze vremenom da se prosiri tema i malo izmeni naslov. Mada iskreno ni ja ne znam koji bi naslov najbolje pasao uz to.
Da dodam jos, a to je najvise slucaj sa ne tako jakim brendovima, cesto gomila gluposti koje ni ne trebaju korisniku, a korisnih stvari ima manje nego sto bi trebalo.

Poslednja izmena:

Steamroller

Moderator
Učlanjen(a)
22.01.2011.
Poruka
9.655
Rezultat reagovanja
17
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Motherboard:
Gigabyte Z77X-UP7
RAM:
4x4Gb Patriot @1866MHz
VGA & cooler:
Display:
2x Dell U2312HM
HDD:
Samsung 840 Evo 120GB
Sound:
Integruša
Case:
HAF XB
PSU:
Seasonic SS-620GM
Mice & keyboard:
Internet:
Cable 20/2
OS & Browser:
Win 7 64bit
Other:
Fluffy Cat and Dog
Imaš i poll pa proklikći i tamo. A što se inovacija tiče..... ne znam šta bi trebalo da bude inovatino.... da znam, sutra bih prodavao PCAXE brendirano kućište koje je najbolje na svetu. Jednog dana kada ne budem imao životnih obaveza i kad naučim malo 3D modelovanje... onda ću razmišljati o "savršenom" kučištu. :) Do tada mogu samo da kritikujem. :)

Inovacija koju ja imam kao svoju ideju (koja sad više nije tajna pa me bilo ko može pokratsti :D) je da se napravi prvo kućište na svetu koje se povezuje preko USB header-a i zahteva instalaciju drajvera. ;)

E sad primena tih drajvera i "built in" opcija u kućište su opet veoma široke.. tu isto imam par ideja.

ZOMBI

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
14.12.2013.
Poruka
2.110
Rezultat reagovanja
3
Moja konfiguracija
Glasao sam ja za 3 stvari koje sam i naveo tu u prvom postu.
Nego se nije odma otvorila anketa pa nisam video. :d
Bilo bi dobro kada bi sa vecinom kucista dolazili preinstalirani nosaci za maticnu plocu, da korisnici nebi morali da gube vreme da ih samo instaliraju. Visak se uvek moze skinuti ako korisnik ima plocu manjeg/drugacijeg formata...
Takodje bi bilo lepo da se skoro svi delovi kucista mogu rastaviti, odnosno odsrafiti, radi oslobadjanja vise prostora u kucistu koje ne zauzima ni jedan uredjaj, radi lakseg farbanja/modovanja, da ne mora korisnik sam da busi rupe i sta vec...
Te dve stvari koje sam naveo bi sigurno podigle malo cene kucista, jer instaliranje nosaca i srafljenje sarafima oduzima vise vremena.

Poslednja izmena:

ilbb

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
07.06.2013.
Poruka
2.251
Rezultat reagovanja
278
Moja konfiguracija
Usko 5.25'', široko 3.5'', usko i krivo ležište za napajanje, tako da bez klešta i turpije nema posla. Tako npr u mojem HAF 912 koje je malo kvalitetnije sam imao 3 napajanja a nijedno nije lepo leglo na gumene podloške već su napajanja visila u vazduhu.

Poslednja izmena:

ZOMBI

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
14.12.2013.
Poruka
2.110
Rezultat reagovanja
3
Moja konfiguracija
Mesta/adapteri na koje se instaliraju mehanicki hard diskovi moraju biti od metala sa gumenim obloskama na delovima gde idu sarafi. Fractal je dobar primer za to. Ne volim kada hard disk ide u plasticni adapter koji je slab i dozvoljava hard disku da previse vibrira. To je problem na mom kucistu. Ali je mana metalnih adaptera to sto nemaju dovoljno proreza kroz koje prolazi svez vazduh ka hard diskovima, za razliku od plasticnih koji obicno imaju proreze ispod harda...

Steamroller

Moderator
Učlanjen(a)
22.01.2011.
Poruka
9.655
Rezultat reagovanja
17
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Motherboard:
Gigabyte Z77X-UP7
RAM:
4x4Gb Patriot @1866MHz
VGA & cooler:
Display:
2x Dell U2312HM
HDD:
Samsung 840 Evo 120GB
Sound:
Integruša
Case:
HAF XB
PSU:
Seasonic SS-620GM
Mice & keyboard:
Internet:
Cable 20/2
OS & Browser:
Win 7 64bit
Other:
Fluffy Cat and Dog
Meni se na primer Fractalovo rešenje ne sviđa, jer nije tool-less. Haf XB ima najbolje fioke koje sam video do sada. Nema savijanja, ne treba alat, ima dobro rešen antivibracioni sistem, externi pristup, SATA konekcija... jednostavno savršeno! To je što se fioke tiče, fail kod XB-a je što hardovi imaju 0% hlađenja.

ZOMBI

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
14.12.2013.
Poruka
2.110
Rezultat reagovanja
3
Moja konfiguracija
Ne volim kada moram da savijam ona plasticna/gumena *****a da bi ubacio HDD u njih, i dalje ne legnu dobro, to me nervira kod svih CM kucista koja imaju takav sistem. Oni novi adapteri koje stavljaju na Cosmos SE, 690III I jos neka kucista su super, jer mogu lepo da se rasire, stavi se na njih HDD/SSD, i onda se lepo sklope, montiraju u kuciste i gotova stvar.

Steamroller

Moderator
Učlanjen(a)
22.01.2011.
Poruka
9.655
Rezultat reagovanja
17
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Motherboard:
Gigabyte Z77X-UP7
RAM:
4x4Gb Patriot @1866MHz
VGA & cooler:
Display:
2x Dell U2312HM
HDD:
Samsung 840 Evo 120GB
Sound:
Integruša
Case:
HAF XB
PSU:
Seasonic SS-620GM
Mice & keyboard:
Internet:
Cable 20/2
OS & Browser:
Win 7 64bit
Other:
Fluffy Cat and Dog
Ne volim kada moram da savijam ona plasticna/gumena *****a da bi ubacio HDD u njih, i dalje ne legnu dobro, to me nervira kod svih CM kucista koja imaju takav sistem. Oni novi adapteri koje stavljaju na Cosmos SE, 690III I jos neka kucista su super, jer mogu lepo da se rasire, stavi se na njih HDD/SSD, i onda se lepo sklope, montiraju u kuciste i gotova stvar.
Kao što rekoh, kod XBa nema savijanja. Urađen je veoma lep mehanizam.

Motaj negde na sredinu strane:
http://www.pcaxe.com/hardver/kucista/cooler-master-haf-xb/strana-6

ZOMBI

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
14.12.2013.
Poruka
2.110
Rezultat reagovanja
3
Moja konfiguracija
LOL Naravno da znam kako je kod XB, pricam za ostala CM kucista. ;)

Steamroller

Moderator
Učlanjen(a)
22.01.2011.
Poruka
9.655
Rezultat reagovanja
17
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Motherboard:
Gigabyte Z77X-UP7
RAM:
4x4Gb Patriot @1866MHz
VGA & cooler:
Display:
2x Dell U2312HM
HDD:
Samsung 840 Evo 120GB
Sound:
Integruša
Case:
HAF XB
PSU:
Seasonic SS-620GM
Mice & keyboard:
Internet:
Cable 20/2
OS & Browser:
Win 7 64bit
Other:
Fluffy Cat and Dog
Loše sam pročita što si napisao.... video sam "to me nervira kod svih CM kucista..." i ono posle sam izgleda preskočio. :D

ZOMBI

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
14.12.2013.
Poruka
2.110
Rezultat reagovanja
3
Moja konfiguracija
E pa citaj pazljivije od sad. ;):p
Silverstone je odlicno resio montiranje HDD na Raven 04 kucistu. Ono je bas lako i jednostavno za koriscenje, svaka im cast. Corsair na novijim kucistima iz Obsidian serije ima odlicno resene adaptere za SSD. To su jos 2 dobra primera pored CM.

Poslednja izmena:

DR4C0Ni4N

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
20.02.2011.
Poruka
3.005
Rezultat reagovanja
772
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
i9-10900F | Cryorig C7
Motherboard:
ASRock Z590M-ITX/ax
RAM:
16GB 3200MHz Vengeance LPX
VGA & cooler:
Zotac GTX 1070
Display:
Dell U2722DE (27" QHD IPS)
HDD:
1TB Samsung 970 EVO Plus
Sound:
Focusrite Scarlett 2i2 | Presonus Eris 3.5 | AKG K550 | SMSL iDEA
Case:
Lian-Li A4-H2O X4
PSU:
Corsair SF750
Mice & keyboard:
MX Master 2S & Thor 300 TKL
Other:
ThinkPad T580 (i5-8250U, 24GB DDR4, 256GB M.2, Intel UHD 620)
Rekao bih da je kuciste subjektivna stvar, ono sto je meni lepo ili funkcionalno ne mora nuzno da bude lepo i funkcionalno nekom drugom.

Kod kucista prvenstveno cenim funkcionalnost i kvalitet konstrukcije, kao i kvalitet zavrsne obrade. Npr ovaj CM Storm Enforcer koga trenutno imam ima jako dobru zavrsnu obradu i kvalitetnu konstrukciju, nema ostrih ivica, moze da "udomi" gomilu high end hardvera (iako je midi tower), i sve je poprilicno pristupacno za potrebe odrzavanja. S druge strane iako ima 2x120mm rupe na vrhu i napred, ne moze da podrzi nijedan 240mm radijator bez modovanja, sto je skroz bezveze obzirom da je i to moglo biti reseno bez nekih vecih troskova proizvodnje. Dakle nije nimalo dizajniran za vodeno sem za 120mm AIO varijante koje mogu da se postave pozadi.

Izgled istog mi nije nimalo simpatican ali je u trenutku kupovine bio najfunkcionalnije kuciste koje sam mogao da kupim (10ak dana kasnije su dobili po vrlo slicnoj ceni HAF-XM koji je bruka dobar, al' jbg vec kasno). Imajuci u vidu iskustva sa kucistima koja sam imao pre njega, odabrao sam enforcera na osnovu funkcionalnost jer mi je to daleko bitnije od izgleda.

Sto se samog izgleda kucista tice, svidjaju mi se jednostavne varijante kao npr. Corsair Obsidian serija, Fractal Design kucista, Silverstone RV02, i slicna. Ne volim kada kuciste ima HDD dock na vrhu (u koji ce uglavnom da se skuplja prasina), kao sto ne volim ni neke nabudzene varijante (npr Aerocool Syclone, vecina Thermaltake kucista, itd.).
Sto vise lici na kocku - to bolje, samo da bude kvalitetno izradjeno i funkcionalno u unutrasnjosti. :d

noodi

PCAXE Member
Učlanjen(a)
27.06.2010.
Poruka
943
Rezultat reagovanja
6
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
i5 4670k @ 4.3 ghz @ Noctua D15
Motherboard:
Maximus VII Ranger
RAM:
4 x 4gb @ 2133mhz CL 9
VGA & cooler:
GIGABYTE nVidia GeForce GTX 1080 Ti Gamanig OC BLACK
Display:
Asus MG279Q
HDD:
Corsair ssd 120g + samsung 850 evo 500 g
Sound:
integrale
Case:
CM MasterCase 5 pro, 4 x Noctua A14 + 2 x S12
PSU:
Antec 1000W Gold
Optical drives:
HP external
Mice & keyboard:
Logitech G810 + G502 @ QCK XXL
Internet:
cable SBB @ 100 mbit/s
OS & Browser:
Win 10 & Chrome
Ja skoro sve selektovao osim izbor boja. :P

ZOMBI

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
14.12.2013.
Poruka
2.110
Rezultat reagovanja
3
Moja konfiguracija
E pa onda nisi realan. Pitanje za anketu je koje su najcesce manje a ne stalne mane. :d

OCz

PCAXE Member
Učlanjen(a)
04.04.2009.
Poruka
948
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
i5 750 / Megashadow (lapped) Push-Pull (Scythe GT AP-15)
Motherboard:
Gigabyte P55A-UD6
RAM:
12GB Mushkin & Exceleram
VGA & cooler:
Palit StormX GTX 1050
Display:
LG 32LK450
HDD:
Samsung 840 EVO 128GB & F3 HD153WI
Sound:
Cerwin-Vega! VE-15 / Denon PMA-1500R / AKG K702 / Shanling PH300 / Asus Xonar STX
Case:
Corsair Obsidian 650D
PSU:
Thermaltake Smart SE 530W
Optical drives:
Nemam
Internet:
Imam
OS & Browser:
Windows 8 Pro x64
Mane su sto je tesko sve ovo sa spiska imati u jednom kucistu.

Ako je dobro provetreno - prasnjavo je
Ako je tiho - lose je provetreno i toplo
itd.

Grodos

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
31.07.2010.
Poruka
3.197
Rezultat reagovanja
436
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
SoulReaper
CPU & cooler:
Ryzen 5900X + Arctic Freezer 50
Motherboard:
ASUS TUF X570
RAM:
128GB Kingston Beast
VGA & cooler:
RTX 3080 Ti
Display:
LG 32GP850
HDD:
XPG SX8200 Pro 2TB
Case:
MS Titan 2 PRO
PSU:
Corsair HX1200
Mice & keyboard:
Cougar 700K & Logitech G502SE
OS & Browser:
Win 10 64bit
Sve ove stavke su uglavnom krajnje subjektivna mišljenja i mislim da ne vrijedi raspravljati o istim. Ok, većina nas na forumu će reći da je kvalitet na prvom mjestu i vjerovatno biti u pravu ali za nekog klinca koji kupuje "makinu" kvalitet ne znači ništa dokle god na sebi ima 12 lobanja sa crvenim led diodama umjesto očiju :D a takva su obično poprilično nekvalitetna. Svaka stavka spada u ovakav raspon.

Što se mene tiče, kvalitet, prostor, hdd skladišta i filteri za prašinu su "must have" ostalo mi ne igra pretjeranu ulogu, tj. mogu da se prilagodim ako su navedene stavke ispunjene. Problem sa ovim je što su takva kućišta obično i preskupa (da, preskupa) sa cijenom od preko 170evra za najjeftinija (tržište BiH) a od tih mi je za oko najviše zapao Fractal Design Arc XL (drugi bi bio CM Stryker ali mi se prostor za diskove na njemu ni najmanje ne dopada).

Shang Tsung

Moderator
Učlanjen(a)
31.05.2011.
Poruka
4.813
Rezultat reagovanja
166
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
Zvijer :p
CPU & cooler:
Intel i7 9700K@5GHz ft. EKWB H2O
Motherboard:
ASUS ROG Strix Z370-E Gaming
RAM:
Corsair Dominator Platinum 32GB 3000MHz
VGA & cooler:
ASUS RX 5700 XT Strix OC
Display:
LG 32GK850G (VA 165Hz) + AOC Q3279VWFD8 (IPS 75Hz)
HDD:
SSD Samsung 970 EVO 500GB + WD 4TB EFAX
Sound:
ASUS Essence STU + Rotel RA-05/JBL L16 Decade/SVS PB1000 + Sennheiser HD515
Case:
Lian Li 011 Dynamic (black)
PSU:
Seasonic SS-760XP2 Platinum
Mice & keyboard:
Razer Deathadder Chroma + ASUS Echelon mousepad + Redragon Dark Avenger RGB
Internet:
ASUS RT-N18U + Ubiquiti AP AC LR @ 250/25Mbit
OS & Browser:
Win10 64-bit
Other:
Logitech C920 Webcam, Logitech Cordless Rumblepad 2
Ako je dobro provetreno, onda mora da ima vrhunski filter sistem. Else - dzaba.
1) Pre svega kvalitet koristenih materijala (metal, plastika, guma) mora da bude vrhunski.
2) Stranice, bar 1mm, ako ne i malo preko toga.
3) Nogare moraju da budu kvalitetne i gumirane na dnu da bi sprecili klizanje kucista po parketu, plocicama (podu iopsteno), i dovoljno cvrste stabilne. (kvalitet se podrazumeva).
Dosta puta sam video kako na kucistima otpadnu nogare.
4) Ako nema prozorce, onda treba da ima unutrasnju izolaciju u vidu pene, gume ili stavec najbolje upija vibracije. Ako ima prozorce, onda da ne bude 1mm plastike vec deblje (mozda 3.4mm) i malo kvalitetnije, a pozeljno je i da bude zatamnjeno. Mislim da je plexi dobar izbor, al kul izgleda i zatamnjeno staklo.
5) HDD kavezi moraju! biti bocni, i takodje bi morala da postoji mogucnost da se svi kavezi skinu iz kucista i da se barem jedan kavez moze konfigurisati (postaviti) drukcije od fabricke varijante, tj. da ima nekoliko varijacija koje bi korinsik mogao da bira.
6) Dva 5.25" slota su vise nego dovoljna. Veci broj od toga samo narusava funkcionalnost kucista. 1 slot - rezac, 2.slot - fankontroler. Pametnome dosta.
7) Sistem filtera mora da bude dobar. Kvalitetan filter (ne tipa, zenska carapa :P), i sve rupe na kucistu moraju da imaju filtere (osim zadnje strane kucista, tu filter ne treba). Takodje, filter za napajanje i prednju stranu mora da se obavezno skida bez otvaranja kucista i vadjenja napajanja ili skidanja cele prednje stranice kucista. Fractal je recimo u "Define" seriji to odlicno resio za sada.
8) Mogucnost montiranja 120 i 240 (360 moze opciono, ali i ne mora) radijatora za H2O sisteme.
9) Iza nosaca maticne ploce mora da bude bar 2-3 cm prostora zbog kvalitetnog kabliranja. Takodje rupe za kabliranje moraju biti logicki postavljene.
10) Kederi za rupama za kabliranje moraju biti kvalitetni i dovoljno savitljivi, a ne da se izvale iz lezista (ili nedaj boze puknu) kada prvi put provucem kablove za napajanje.
11) Tasteri na kucistu (power, reset) moraju biti kvalitetne izrade. E tu sad ima varijacija, dal da upada unutra ili da bude na touch, ili na klik kao mis. Subjektivna stvar.
12) Front panel za povezivanje mora zadovoljiti normalne standarde, a to znaci: USB3.0 2-4 konektora, mic + slusalice. Dosta. USB2.0 vise nije potreban, jer usb3.0 moze da radi kao 2.0. po potrebi.

Ukratko, ono sta ja trazim od kucista. Ima tu jos dosta sitnica, al mislim da nema potrebe da preterano sirim pricu.
I opet na kraju - kvalitet izdrade, kvalitet izrade, kvalitet izrade.

Vule

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
02.04.2009.
Poruka
1.964
Rezultat reagovanja
231
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Ryzen 7 5800X3D / Arctic Liquid Freezer II 360
Motherboard:
Gigabyte B550 Aorus Elite AX V2
RAM:
32GB Geil Orion 3600Mhz
VGA & cooler:
XFX Merc RX6900XT
Display:
Dell S3222DGM
HDD:
Kingston Fury Renegade 1TB / Samsung 970 EVO Plus 1TB
Case:
DeepCool CH560 Digital
PSU:
ASUS ROG 750W Gold
Jedina mana svih kućišta je što ovako nešto ne može da se kupi za recimo 50 evra, koliko realno vredi, i to kod nas u prodavnici.

Sve ostalo je cool, svako za sebe može da nađe nešto osim mene.

ZOMBI

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
14.12.2013.
Poruka
2.110
Rezultat reagovanja
3
Moja konfiguracija
Al si subjektivan. Ziveo Silverstone Mailo. :rotf:

DR4C0Ni4N

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
20.02.2011.
Poruka
3.005
Rezultat reagovanja
772
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
i9-10900F | Cryorig C7
Motherboard:
ASRock Z590M-ITX/ax
RAM:
16GB 3200MHz Vengeance LPX
VGA & cooler:
Zotac GTX 1070
Display:
Dell U2722DE (27" QHD IPS)
HDD:
1TB Samsung 970 EVO Plus
Sound:
Focusrite Scarlett 2i2 | Presonus Eris 3.5 | AKG K550 | SMSL iDEA
Case:
Lian-Li A4-H2O X4
PSU:
Corsair SF750
Mice & keyboard:
MX Master 2S & Thor 300 TKL
Other:
ThinkPad T580 (i5-8250U, 24GB DDR4, 256GB M.2, Intel UHD 620)
6) Dva 5.25" slota su vise nego dovoljna. Veci broj od toga samo narusava funkcionalnost kucista. 1 slot - rezac, 2.slot - fankontroler. Pametnome dosta.
Vidis, tu se ne bih slozio sa tobom iako ne koristim ni optiku ni fan kontroler - LINK.
Meni je vise odgovaralo da odstranim HDD kavez (zbog boljeg hladjenja Fermija) i isti zamenim ovim (nimalo jeftinim) dodatkom.

Kao sto rekoh u nekom od prethodnih post-ova, kuciste je vrlo subjektivna stvar.

ZOMBI

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
14.12.2013.
Poruka
2.110
Rezultat reagovanja
3
Moja konfiguracija
Ali kvalitet izrade nije i ne sme da bude subjektivna stvar. Ostalo moze.

Shang Tsung

Moderator
Učlanjen(a)
31.05.2011.
Poruka
4.813
Rezultat reagovanja
166
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
Zvijer :p
CPU & cooler:
Intel i7 9700K@5GHz ft. EKWB H2O
Motherboard:
ASUS ROG Strix Z370-E Gaming
RAM:
Corsair Dominator Platinum 32GB 3000MHz
VGA & cooler:
ASUS RX 5700 XT Strix OC
Display:
LG 32GK850G (VA 165Hz) + AOC Q3279VWFD8 (IPS 75Hz)
HDD:
SSD Samsung 970 EVO 500GB + WD 4TB EFAX
Sound:
ASUS Essence STU + Rotel RA-05/JBL L16 Decade/SVS PB1000 + Sennheiser HD515
Case:
Lian Li 011 Dynamic (black)
PSU:
Seasonic SS-760XP2 Platinum
Mice & keyboard:
Razer Deathadder Chroma + ASUS Echelon mousepad + Redragon Dark Avenger RGB
Internet:
ASUS RT-N18U + Ubiquiti AP AC LR @ 250/25Mbit
OS & Browser:
Win10 64-bit
Other:
Logitech C920 Webcam, Logitech Cordless Rumblepad 2
@Drako
Ne prepoznajem sta koristis. :)

edit: sad vidim da je sas rack. Pored SSDova, ne vidim poentu tog uredjaja zapravo ( u buducnosti). :)

Poslednja izmena:
Vrh